Ειδήσεις Action Overwatch: Μετά την Tracer και ο Soldier: 76 είναι gay

Overwatch: Μετά την Tracer και ο Soldier: 76 είναι gay

Friday, 11 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/4d/e5/overwatch-soldier-76-gay-blizzard-19-1547231712.jpg
 

Overwatch: Μετά την Tracer και ο Soldier: 76 είναι gay

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας.

Το Overwatch έχει συζητηθεί αρκετά για ορισμένους από τους χαρακτήρες του. Μετά την αποκάλυψη τον Δεκέμβριο του 2016 ότι η Tracer είναι λεσβία, τώρα ένας ακόμα gay χαρακτήρας έρχεται να προστεθεί στη λίστα.

Πρόκειται για τον Soldier: 76. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Michael Chu, lead writer του Overwatch, ο Soldier: 76 ονομαζόταν παλιότερα Jack Morrison. Τότε, η φίλη του Ana (επίσης χαρακτήρας του Overwatch) ανακάλυψε ότι ο Jack διατηρούσε σχέση με έναν σύντροφο, τον Vincent. Ο Jack είχε καταταγεί στο στρατό από τα 18 του και εκεί γνώρισε τον Vincent. Τελικά χώρισαν και ο Vincent παντρεύτηκε.

 

 

Διαβάστε ακόμη για την απαγόρευση των Overwatch, Fortnite, PUBG και άλλων games στην Κίνα.

 

Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Παίξτε Overwatch μαζί μας. Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Parou (Level 20) 11/01/2019 23:32
Όλοι gay !! Μα όλοι!!!
Notification