Ειδήσεις Action Νέο triple A game από τους δημιουργούς του The Order: 1886

Νέο triple A game από τους δημιουργούς του The Order: 1886

Thursday, 10 Jan 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/06/99/ready-at-dawn-65-1547133158.jpg
 

Νέο triple A game από τους δημιουργούς του The Order: 1886

Προσλαμβάνουν άτομα για την ανάπτυξή του.

 

Η Ready at Dawn ετοιμάζει το επόμενο triple A project της.

Η εταιρεία ανάπτυξης των The Order: 1886, God of War: Ghost of Sparta και Chains of Olympus φέρεται να ετοιμάζει ένα νέο triple A game, για το οποίο αναζητά προσωπικό. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας μέσω Twitter, αναζητά άτομα για διάφορες θέσεις όπως designing και προγραμματισμό. Η career page της Ready at Dawn αναφέρει πως υπάρχουν δύο διαφορετικά projects στα οποία θα χρειαστεί να εργαστεί όποιος καλύψει την εκάστοτε θέση.

 


Αρχικά έχουμε το Lone Echo II για το Oculus Rift και στην συνέχεια ένα μη ανακοινωθέν “νέο triple A third-person Shooter για κονσόλες βασισμένο σε νέα IP”. Επομένως δεν παίζει το σενάριο ενός sequel για το The Order: 1886, αφού πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο. Πολλοί ήταν οι fans που απάντησαν στο σχετικό post δείχνοντας την στήριξή τους στην εταιρεία, αλλά και την απογοήτευσή τους που δεν θα δουν κάποια συνέχεια στο The Order. Όταν με το καλό μαζευτούν τα άτομα ίσως μάθουμε το τι ετοιμάζει η Ready at Dawn.

Διαβάστε το review του The Order: 1886 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification