H Epic Games έστειλε εξώδικο στο FNBRLeaks

H Epic Games έστειλε εξώδικο στο FNBRLeaks

H Epic Games έστειλε εξώδικο στο FNBRLeaks

Κατέθεσε σχετική επιστολή για παύση παράνομης συμπεριφοράς.

Το FNBRLeaks είναι γνωστό site το οποίο διαρρέει πληροφορίες για το Fortnite στην κοινότητα του παιχνιδιού πρωτού ανακοινωθούν επίσημα.

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο, ο χρήστης Scenario έκανε post εικόνα στο discord του FNBRLeaks η οποία δείχνει μια επιστολή παύσης παράνομης συμπεριφοράς προς τον κάτοχο του site Preston η οποία ισχυρίζεται ότι ο κάτοχος ''καταστρέφει το παιχνίδι για εκατομμύρια παίκτες’’ κάνοντας datamining στα αρχεία του παιχνιδιού μετά από κάθε update και διαρρέοντας όλες τις μελλοντικές προσθήκες στο παιχνίδι. Η επιστολή ισχυρίζεται επίσης ότι ο Preston επηρεάζει αρνητικά όσους δουλεύουν σκληρά για το παιχνίδι και πως το γεγονός ότι είναι έφηβος δεν επηρεάζει την αλήθεια της κατάστασης. Η επιστολή ζητά την άμεση αφαίρεση και καταστροφή περιεχομένου της Epic Games, που δεν έχει λάβει επίσημη εξουσιοδότηση, από όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Preston.

Η Epic Games είναι γνωστή για την νομική δράση της. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο έπραξε αντίστοιχα ενάντιον Youtuber ο οποίος πουλούσε cheats για το Fortnite ενώ έχει επίσης κινηθεί νομικά ενάντια σε 14χρονο παίκτη του Fortnite λόγω cheating. Προχώρησε επίσης σε bans λογαριασμών παικτών που έχουν κάνει datamine στα αρχεία του παιχνιδιού. Δείτε παρακάτω την σχετική επιστολή.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 FriendlyHermit (Level 5) 14/12/2018 16:31
Τα 'θελε και τα 'παθε που λένε..
#2 ApoPie (Level 4) 14/12/2018 19:38
πιστεύω πως έπρεπε γιατί εγώ που παίζω πολύ fortnite ήξερα τα πάντα πριν κάθε update και " πέθαινε" το hype γύρω του. Μπράβο στην Epic Games που το αντιλίφτηκαν επιτέλους.
Notification