Ειδήσεις Action Fortnite: 7,6 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες

Fortnite: 7,6 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες

Friday, 22 Feb 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/fc/f0/fortnite-concurrenct-players-14-1541696984.jpg
 

Fortnite: 7,6 εκατομμύρια ταυτόχρονοι παίκτες

Νέο ρεκόρ "απλής μέρας" για την Epic Games, παρά την επιτυχία του Apex Legends. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 8/11/18] Το Fortnite έκανε λανσάρισμα στη Νότιο Κορέα αυτή την εβδομάδα και τα νούμερα των ταυτόχρονων παικτών ήταν λογικό να ανέβουν.

Η Epic Games κατάφερε να φτάσει στον ασύλληπτο αριθμό των 8,3 εκατομμυρίων παικτών που συνδέθηκαν στους servers του Fortnite ταυτόχρονα. Η προηγούμενη φορά που ακούσαμε κάτι για ταυτόχρονους παίκτες ήταν τον φετινό Φεβρουάριο με 3,4 εκατομμύρια παίκτες, κάτι που προκάλεσε θέματα με τους servers. Ενώ ο αριθμός ήταν αυτές τις μέρες υπερδιπλάσιος, οι servers της Epic Games παραδόξως άντεξαν.

[UPDATE: 22/1/19 - 7.6 εκατομμύρια παίκτες σε "απλή μέρα"] Αν και το Fortnite έσπασε ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στις 2 Φεβρουαρίου με την in-game συναυλία του Marshmello και κατά μέσο όρο συγκεντρώνει 8 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες κατά την διάρκεια των διαφόρων in-game γεγονότων, σύμφωνα με το VG247 η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου έπαιζαν ταυτόχρονα 7.6 εκατομμύρια άτομα χωρίς να υπάρχει κάποιο in-game γεγονός, σπάζοντας έτσι νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών "απλής" μέρας.

Ένα τέτοιο ρεκόρ θεωρείται σημαντικό, διότι όχι μόνο δεν υπήρχε κάποιο update ή κάποια έκπληξη στο map για να τραβήξει παίκτες, αλλά έγινε μόλις 12 ημέρες ύστερα από την κυκλοφορία του Apex Legends το οποίο μέσα σε μια εβδομάδα κυκλοφορίας συγκέντρωσε περισσότερους από 25 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Δείτε την σύγκριση Fortnite Mobile vs PUBG Mobile και πότε πέρασε το Fortnite το PUBG.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες στο Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 09/11/2018 11:46
τι τρελά νούμερα είναι αυτά!!! :o
Notification