Ειδήσεις Action To Fortnite: Save the World mode θα γίνει free-to-play

To Fortnite: Save the World mode θα γίνει free-to-play

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5f/41/71/fortnite-save-the-world-not-free-to-play-in-2018-49-1540225364.jpg
 

To Fortnite: Save the World mode θα γίνει free-to-play

Φήμες για κυκλοφορία μέσα στους επόμενους μήνες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/19] Σε γενικές γραμμές οι φίλοι του PvE mode του Fortnite νιώθουν ότι το Battle Royale mode "επισκιάζει" το παιχνίδι, κάτι το οποίο ίσως να έρθει σε μια ισορροπία όταν το Save the World γίνει free-to-play.

Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει μέσα στο 2018. Σύμφωνα με ανάρτηση στο blog της, η Epic Games αναφέρει ότι δουλεύει πάνω σε πολλά χαρακτηριστικά, ανακατασκευές και αλλαγές κλίμακας ώστε το PvE mode του Fortnite να είναι έτοιμο για τους μεγάλους αριθμούς παικτών που θα προστεθούν όταν εκείνο γίνει δωρεάν. Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία δεν θέλει να βιαστεί και ευελπιστεί το Save the World να ανταπεξέλθει σωστά στα νέα δεδομένα όταν έρθει η ώρα. 

Τo Fortnite κυκλοφορεί για PC, PS4, Xbox One και Switch, ενώ η Mobile έκδοσή του κυκλοφορεί για Android και iOS.

[UPDATE: 17/7/19 - Αναμένεται να γίνει free-to-play μέσα στο 2020] Το Save the World mode ήταν το βασικό mode με το οποίο ξεκίνησε το Fortnite, πρωτού εισάγει το Battle Royale mode, για το οποίο εμπνεύστηκε από το PUBG. Ανέκαθεν το mode αυτό ήταν επί πληρωμή, όπως η Epic Games σκέφτεται να το κάνει free-to-play.

Τα Fortnite packs τα οποία είναι διαθέσιμα για αγορά, είναι τεχνικά τα "Founder's Packs". Στα νέα patch notes του Fortnite όμως, η Epic Games αναφέρεται και στους non founders, υπονοώντας ότι το Save the World ίσως γίνει σύντομα free-to-play. Το γεγονός αυτό σχολίασε το Polygon.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GameWorld, που προέρχονται μέσα από την Epic Games, η free-to-play μετάβαση του Save the World mode θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, το αργότερο έως και έτος. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε.

Διαβάστε το review του Fortnite, καθώς επίσης και για το Patch 6.10. Συζητήστε για το Fortnite στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification