A Plague Tale: Innocence gameplay video

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
A Plague Tale: Innocence gameplay video

A Plague Tale: Innocence gameplay video

8 λεπτά δράσης στη Γαλλία του 14ου αιώνα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/18] Η Focus Home Interactive, εκδότης του A Plague Tale: Innocence που αναπτύσσει η Asobo Studio, έδωσε στη δημοσιότητα ένα 16λεπτο gameplay video που μας δίνει μια γερή γεύση από το ενδιαφέρον αυτό Action-Adventure σε dark medieval setting.

Το A Plague Tale: Innocence σας ταξιδεύει στην Γαλλία του 14ου αιώνα, σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, αφού αναλαμβάνετε τα δύο αδέρφια Amicia και Hugo στην προσπάθειά σας να επιβιώσετε από την πανούκλα που ιστορικά είχε αποδεκατίσει το 1/3 του πληθυσμού της Ευρώπης. Το νεότερο game της Asobo Studio περιλαμβάνει στοιχεία από Adventure, Action, Horror και Stealth games, καθώς και ιστορία με βάθος. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και όντας κυνηγημένοι από τους στρατιώτες της Ιεράς Εξέτασης, θα προσπαθήσετε να αποκαλύψετε ένα σκοτεινό μυστικό.

 

[UPDATE: 29/4/19] Το νέο gameplay video το A Plaague Tale: Innocence διαρκεί 8 λεπτά και θα σας εκπλήξει.

Απολαύστε τα γραφικά του και την ατμόσφαιρά τρόμου που σας βάζει σε αγωνία. Επίσης, δείτε το σύστημα αντιπερισπασμού που υπάρχει (με τα αντικείμενα που πετάει η Amicia), τα stealth kills και πάρτε μια γεύση από το user interface. Επίσης, κατά την διάρκεια της δράσης υπάρχει voice acting και μονόλογοι της ηρωίδας κάτι που σας βάζει ακόμη περισσότερο στο πνεύμα του παιχνιδιού.

To A Plague Tale: Innocence θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το A Plague Tale: Innocence και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 07/05/2019 01:57
Από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για μένα το επόμενο διάστημα.