Ειδήσεις Action PUBG: Dodgebomb mode

PUBG: Dodgebomb mode

Friday, 10 Aug 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3b/6d/1a/pubg-new-mode-42-1533907788.jpg
 

PUBG: Dodgebomb mode

Παίξτε το αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παίξτε το Dodgebomb mode αυτό το Σαββατοκύριακο στο PUBG.

To PUBG φέρνει ένα νέο mode για αυτο το Σαββατοκύριακο το οποίο θα ονομάζετε Dodgebomb και για όσους δεν καταλάβατε ήδη το περιεχόμενό του θα είναι αποκλειστικά οι χειροβομβίδες. Θα χρησιμοποιείται δηλαδή μόνο grenades και molotovs. Θα τις έχετε με το που κάνετε spawn μαζί με εξοπλισμό level 3 και φυσικά το αγαπητό σας τηγάνι για συντροφιά. Το Dodgebomb είναι μια παραλλαγή του war mode. Θα χωριστείτε σε τρεις ομάδες των 10 ατόμων και θα τοποθετηθείτε σε ένα μικρός μέρος του χάρτη Erangel.

Σε αυτό το mode δεν θα υπάρχουν knockouts, αεροπλάνα θα πετάνε από πάνω σας ώστε να φέρνουν πίσω τους παίκτες που σκοτώθηκαν και σκοπός σας είναι να φτάσετε με την ομάδα σας πρώτοι τους 100 πόντους, με κάθε σκοτωμό να σας δίνει τρεις. Δεν υπάρχου φιλικά πειρά, ο καιρός δεν θα αλλάζει και θα παραμένει συνέχεια σταθερός ενώ δεν θα υπάρχουν redzones. Οι κανόνες είναι απλοί οπότε ετοιμαστείτε να ρίξετε άπειρες χειροβομβίδες.

Πως σας φαίνεται το νέο event mode του PUBG;

Διαβάστε το review του PUGB και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification