Ειδήσεις Action Fortnite Season 5

Fortnite Season 5

Saturday, 14 Jul 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/eb/57/fortnite-season-5-9-1531781686.jpg
 

Fortnite Season 5

Όλες οι νέες προσθήκες σε ένα βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/6/18] Η Epic Games επιβεβαίωσε τον ερχομό της πέμπτης σεζόν του Fortnite.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Season 5 του Fortnite είναι καθοδόν, αφού στις 12 Ιουλίου θα αλλάξει η σεζόν του δημοφιλούς Battle Royale. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το setting της νέας σεζόν ή των εκπλήξεών της, ωστόσο η Epic Games βοηθά τους fans του παιχνιδιού να συλλέξουν καλύτερα Battle Pass rewards προσφέροντας επιπλέον XP μέσω ενός event που ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου και τελειώνει την Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να δοκιμάσετε και το Playground mode του Fortnite και να προετοιμαστείτε για την επόμενη σεζόν που φέρει όλο και περισσότερα challenges για τους παίκτες. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότατα αναλυτικότερα τι νέο θα μας φέρει η Season 5.

 

[UPDATE: 30/6/18 - Σύντομα η εκτόξευση πυραύλου] Η Season 5 θα ξεκινήσει σύντομα (στις 12 Ιουλίου) και όσοι παίζετε Fortnite παρατηρήσατε προειδοποιήσεις στο χάρτη με το νέο update. Η Epic Games ετοίμασε ένα event σήμερα 30 Ιουνίου που αφορά την εκτόξευση πυραύλου για την νέα σεζόν.

Μέσα στον Ιούνιο είχαμε αντίστροφες μετρήσεις και ρολόγια στο χάρτη, μέχρι και σειρήνες κοντά στο Evil Lair στο Snobby Shores. Η εκτόξευση διεξάγεται αυτή την ώρα. Θυμίζουμε ακόμη ότι με το νέο update έχουμε το 50v50 Limited time mode, όπου τα bounce pads κάνουν spawn σε διπλάσια συχνότητα και τα resources για χτίσιμο αυξάνονται κατά 50%. Υπάρχουν επίσης και τα Dual Pistols από το update 4.5 Και έπειτα.

[UPDATE 2: 1/7/18 - Η εκτόξευση] Δείτε την εκτόξευση πυραύλου στο Fortnite που σήμανε την έναρξη της Season 5. Ο πύραυλος απογειώθηκε και στη συνέχεια επέστρεψε και εξεράγη.

Επίσης, στο βίντεο θα δείτε πως είναι ο πύραυλος από κοντά και τι θα συμβεί αν τον σπάσετε.

[UPDATE 3: 2/7/18 - Ρωγμές στον χάρτη] Μετά από την εκτόξευση πυραύλου, παρατηρήθηκε ότι στο χάρτη του Fortnite υπάρχουν πολλά σημεία με ρωγμές.

fortnite crack 2

Η Epic Games ενδέχεται να ετοιμάζει κάποια έκρηξη με αφορμή την έναρξη της Season 5, καθώς οι ρωγμές αυτές ολοένα και μεγαλώνουν. Θα βρείτε ρωγμές στο Lonely Lodge, το Motel και στον ουρανό. Στο Motel η ρωγμή δείχνει να "καταπίνει" το σήμα του.

[UPDATE 4: 11/7/18 - Οι κόσμοι συγκρούονται] Αύριο ξεκινά η Season 5 του Fortnite.

Η Epic Games δημοσίευσε ένα ακόμη teaser για τον ερχομό της πέμπτης σεζόν του Fortnite. Αυτή την φορά έχουμε ένα Twitter post, σύμφωνα με το οποίο “οι κόσμοι θα συγκρουστούν…αύριο”, πράγμα που έχει να κάνει με την αυριανή έναρξη της Season 5. Δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες πληροφορίες για το περιεχόμενο της νέας σεζόν, ωστόσο απομένει λιγότερο από ένα 24ωρο προτού μάθουμε περί τίνος πρόκειται.

 

[UPDATE 5: 14/7/18 - Βίντεο με τις νέες προσθήκες] Η Epic Games δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ το οποίο παρουσιάζει όλες τις νέες προσθήκες της Season 5.

Το βίντεο έχει διάρκεια 3 λεπτά και τον χαρακτήρα ενός developer diary.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification