Dying Light 2 με co-op τεσσάρων παικτών

Hot
Dying Light 2 με co-op τεσσάρων παικτών

Dying Light 2 με co-op τεσσάρων παικτών

Θα απαιτεί έναν παίκτη να λειτουργεί ως host.

 

Το Dying Light 2 θα περιέχει δυνατότητα co-op τεσσάρων παικτών.

Η παραπάνω δυνατότητα θα δώσει το παρόν και στο sequel του Dying Light όπως ανακοινώθηκε από την Techland.  Με τις συνέπειες των αποφάσεών σας στο παιχνίδι, θα χρειάζεται να υπάρχει ένας παίκτης που θα κάνει host τους υπόλοιπους για να συνεργαστούν στο παιχνίδι. Η παραγωγός του παιχνιδιού Malgorzata Mitrega δήλωσε για αυτό: “Οι επιλογές σας και οι συνέπειές που θα έχετε στο παιχνίδι σας είναι πολύ σημαντικές και οι φίλοι σας ενδέχεται να είχαν δράσει διαφορετικά. Επομένως στο Dying Light 2 θα λειτουργεί ως host”.

Το player progression του πρώτου παιχνιδιού διατηρείται και στο δεύτερο Dying Light, ενώ ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα όπλα αν η πορεία σας αλλάξει από τον host player, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως είναι “πολύ νωρίς για να κρίνουμε”, ενώ πρόσθεσε πως “είναι σημαντικό να το κάνουμε διασκεδαστικό”. Θυμίζουμε πως δεν έχει ανακοινωθεί κάποια περίοδος κυκλοφορίας για το Dying Light 2, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One εντός του 2019.

Διαβάστε το review του Dying Light και συζητήστε για το sequel σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification