Ειδήσεις Action Shadow of the Tomb Raider gameplay videos

Shadow of the Tomb Raider gameplay videos

Friday, 10 Aug 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/30/f9/shadow-of-the-tomb-raider-lara-croft-paititi-41-1532421756.jpg
 

Shadow of the Tomb Raider gameplay videos

Νέο gameplay video με τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/18] Η Square Enix παρουσίασε το πρώτο gameplay video του Shadow of the Tomb Raider, που αποτελεί το τρίτο video game της ομώνυμης prequel τριλογίας.

Όπως θα παρατηρήσετε και στο βίντεο, η Lara Croft χρησιμοποιεί τόξο και stealth τακτική προσέγγισης, αφού μπορεί να σκοτώσει με μαχαίρι. Τα ηχητικά εφέ ακούγονται...κάπως στα βέλη, αλλά οι διάλογοι τουλάχιστον ακούγονται πιο ρεαλιστικοί.

 

Η Lara Croft χρησιμοποιεί επίσης ως συνήθως αντικείμενα για να αποσπάσει την προσοχή των εχθρών της (όπως άδεια μπουκάλια) και να τους επιτεθεί. Γενικά το gameplay παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το Rise of the Tomb Raider.

[UPDATE: 13/6/18 - Σε 4K ανάλυση] Η Nvidia δημοσίευσε ένα νέο gameplay video για το Shadow of the Tomb Raider, αυτή τη φορά σε 4K ανάλυση.

Είναι πολύ σύντομο χωρίς μάχη και δείχνει την Lara Croft να κρέμεται από σκοινιά, να σκαρφαλώνει με γάντζο, να κολυμπάει, να παίρνει εκρηκτικά ως resources και να μιλάει στον ασύρματο. Θα προτιμούσαμε βέβαια να βλέπαμε λίγη παραπάνω δράση.

 

[UPDATE 2: 24/7/18 - Paititi] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο 10 λεπτών, μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από το hub world του παιχνιδιού που έχει την ονομασία Paititi.

Η Paititi χωρίζεται σε διάφορες περιοχές, η καθεμία από τις οποίες θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε challenge tombs, side quests ή ακόμα και να αγοράσετε αντικείμενα στο marketplace. Μάλιστα, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το immersion mode, όπου όλοι οι NPCs μιλούν στην μητρική τους γλώσσα. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε επίσης την Lara να εξερευνά σπηλιές στην Hard δυσκολία, όπου δεν εμφανίζονται hints για τα σημεία αναρρίχησης.

[UPDATE 3: 28/7/18 - Gameplay trailer με τεχνικές αναρρίχησης] Στο νέο gameplay trailer που παρουσίασε η Square Enix, δείτε ορισμένες τεχνικές αναρρίχησης της Lara Croft.


[UPDATE 4: 10/8/18 - Gameplay video με μηχανισμούς μάχης] To νέο gameplay video του Shadow of the Tomb Raider παρουσιάζει αναλυτικά stealth μηχανισμούς εξουδετέρωσης αντιπάλων, υποβρύχιες εξερευνήσεις καθώς και τη δυνατότητα αλλαγής των δυσκολιών σε διαφορετικά κομμάτια του gameplay του.

[UPDATE 5: 13/8/18 - Νέο gameplay video με τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού] Στο νέο επίσημο gameplay video η Lara πηγαίνει στο δάσος για να αντιμετωπίσει τους πρώτους της εχθρούς. Το gameplay video αποτελεί το ξεκίνημα του παιχνιδιού και μέρος του παρουσιάστηκε στη φετινή E3 2018, όπου και το παίξαμε.

Το Shadow of the Tomb Raider θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Shadow of the Tomb Raider και δείτε τις Collector’s Editions. Συζητήστε για την νέα περιπέτεια της Lara Croft στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 11/06/2018 21:07
Στο γραφικό τομέα φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλεία. Αν και μάρεσε αυτό που είδα δεν μπορώ να πω πως είναι κάτι που ξεχωρίζει σε σχέση το το tr2013 και RoT. Περιμένουμε περισσότερο υλικό!!!
#2 MuscleMuseum (Level 11) 12/06/2018 15:50
Τα ίδια γραφικά με του Rise φαίνονται μέχρι στιγμής, κατι που με ξενερώνει άπειρα, από το βίντεο, ελπίζω να μην βγω αληθινός. Φαίνεται πάντως για μια πιο "dark" πορεία από τον προκάτοχό του.
Notification