Ειδήσεις Action Φήμη για God of War sequel στο PS5

Φήμη για God of War sequel στο PS5

Wednesday, 19 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/92/f9/83/god-of-war-sequel-ps4-ps5-97-1528280358.jpg
 

Φήμη για God of War sequel στο PS5

Προσλαμβάνονται άτομα από την Sony. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/18 - Το επόμενο God of War Θα έχει μεγαλύτερης διάρκειας campaign σύμφωνα με την Sony Santa Monica] Μιλώντας στο Game Access conference στο Sector.sk, ο environmental artist του God of War Nate Stephens δήλωσε ότι θέλει το επόμενο game της σειράς να είναι ακόμα μεγαλύτερο, αλλά και καλύτερο σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Το God of War του PS4 ήταν αρκετά καλό, αλλά πιστεύω ότι το επόμενο θα μπορούσαμε να το κάνουμε καλύτερο. Εάν αναπτύξουμε ένα νέο God of War, αυτό θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας, καλύτερο και θα διαθέτει μεγαλύτερης διάρκειας story campaign.

Αν και ο Stephens απέφυγε να επιβεβαιώσει πως θα αναπτύξουν ένα sequel, θυμίζουμε ότι ο Cory Barlog, game director του God of War, είχε δηλώσει πρόσφατα στο Kotaku πως έχει ήδη δημιουργήσει σενάριο για να βγάλει μέχρι και πέντε ακόμα νέα God of War. Μάλιστα, σε ερώτηση για το χρονοδιάγραμμα της Sony Santa Monica, ο Barlog ανέφερε ότι τα επόμενα games θα αναπτυχθούν σε γρηγορότερους ρυθμούς. Με το PS5 όμως να φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2020 και με το PS4 να φτάνει στο τέλος του κύκλου της ζωής του, φαίνεται πως το νέο God of War sequel θα κυκλοφορήσει στην επόμενη κονσόλα της Sony.

[UPDATE: 18/7/18 - Η Sony αναζητά concept artist] Το νέο God of War αναπτύσσεται ήδη, αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, όπως μαρτυρά αγγελία της Sony Santa Monica.

Η αγγελία ζητά Concept Artist, ο οποίος θα σχεδιάσει Θεούς, πλάσματα και props για το περιβάλλον, στοιχεία δηλαδή που συναντάμε πάντοτε στα God of War games. Ο Concept artist είναι αυτός που ουσιαστικά σχεδιάζει αρχικά τους χαρακτήρες ενός παιχνιδιού και δίνει τις ιδέες σύμφωνα με το περιβάλλον του, ώστε στη συνέχεια να τελειοποιήσουν τους χαρακτήρες οι artists. Συνεπώς το νέο God of War βρίσκεται στο στάδιο του concept art, δηλαδή στον αρχικό σχεδιασμό των χαρακτήρων του.

[UPDATE: 19/6/19 - Αγγελία πρόσληψης] Μια αγγελία πρόσληψης της Sony βάζει "φωτιά" στα σενάρια για God of War sequel στο PS5.

Η Sony Santa Monica προσλαμβάνει άτομα σε διάφορες θέσεις, από πόστο αφηγητή, μέχρι game designer για το σύστημα μάχης, κάτι που παραπέμπει σε νέα έκδοση και όχι τόσο σε DLC. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καλή γνώση του God of War που κυκλοφόρησε το 2018 και να μιλήσουν για τους μηχανισμούς μάχης του παιχνιδιού και τους εχθρούς.

Ζητείται επίσης artist χαρακτήρων ο οποίος "καλό θα είναι να έχει εμπειρία με next-gen πλατφόρμα", κάτι που παραπέμπει στο PS5.

Διαβάστε το review του God of War του PS4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MASTERSOT (Level 8) 18/07/2018 21:38
Ωραία, θα αργήσει πολύ ακόμα αλλά σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο
Notification