Ειδήσεις Action PUBG Mobile: Προσθήκη του Miramar map στο patch 0.5.0

PUBG Mobile: Προσθήκη του Miramar map στο patch 0.5.0

Wednesday, 16 May 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/ea/78/pubg-mobile-05-patch-76-1526462200.jpg
 

PUBG Mobile: Προσθήκη του Miramar map στο patch 0.5.0

Νέα season, weekly activity missions και καινούρια όπλα και οχήματα.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile υποδέχεται το Miramar map.

Το patch 0.5.0 φέρνει το Miramar map στην mobile έκδοση του PUBG, ενώ ταυτόχρονα προστίθενται νέα οχήματα και όπλα. Επιπλέον, με την προσθήκη του Progress Mission μπορείτε να λάβετε rewards όσο ανεβαίνετε levels, καθώς και να ξεκλειδώσετε περισσότερα missions.

Το νεότερο update φέρνει επίσης τα weekly activity missions που σας δίνουν rewards ανάλογα με το activity σας, ενώ θα μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες με φίλους που βρίσκονται κοντά σας μέσω του local quick team, χρησιμοποιώντας έναν εξαψήφιο κωδικό. Επίσης συναντάμε τα Synergy και Connections που αφορούν in-game αλληλεπιδράσεις με τους φίλους σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε πλέον να αγοράσετε νέα outfits και αντικείμενα μέσω του Shop, καθώς και να αποκτήσετε αντικείμενα σε προσφορά μέσω του Secret Stash. Το patch φέρνει επίσης βελτιώσεις στο spectator mode και στον ήχο.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown’s Battlegrounds και περισσότερες πληροφορίες για το Arcade mode του PUBG Mobile. Συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification