Fortnite Season 4

Hot
Fortnite Season 4

Fortnite Season 4

Οι κομήτες άλλαξαν τον χάρτη. Νέες αποστολές στο Save the World. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/4/18] Η Epic Games ανακοίνωσε τον ερχομό της Season 4 στο Fortnite.

Με ένα νέο Twitter post η Epic Games φρόντισε να προετοιμάσει τους fans του Fortnite για το τι τους περιμένει στην ερχόμενη season του παιχνιδιού. Στην εικόνα βλέπουμε δύο άτομα να φαίνονται στο υπόβαθρο με όλα τα sites του εξωτερικού να κάνουν λόγο για superheroes. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της νέας season του δημοφιλούς Battle Royale.

 

 

Η Season 3 θα λήξει στις 3 Μαΐου και θα υποδεχτεί αμέσως την επόμενη, στην οποία θα δούμε πιθανότατα ένα νέο Battle Pass, με νέα skins και rewards. Αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα teasers ενδέχεται τα νέα skins να θυμίζουν superheroes σε αντίθεση με την περασμένη season που είχε ως θέμα το διάστημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το συμβάν με τους μετεωρίτες στο Fortnite, το οποίο έχει επίσης δημιουργήσει περαιτέρω φήμες, σχετικά με την θεματολογία εξωγήινων στην επόμενη season έναντι των υπερηρώων.

[UPDATE: 1/5/18 - Ξεκίνησε η Season 4] Η τέταρτη season του Fortnite ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα. Το μέγεθος του update στα PC φτάνει τα 3.7GB.

Η Season 4 φέρνει ένα νέο Battle Pass για το Battle Royale mode, μέσα από το οποίο έχετε την δυνατότητα να ξεκλειδώσετε αρκετά νέα skins, emotes, χορούς και άλλα αντικείμενα. Το θέμα της Season 4 είναι από ότι φαίνεται οι εξωγήινοι, όπου μεγάλοι κομήτες πέφτουν σε όλο το map του παιχνιδιού, αλλάζοντας το τοπίο. Επίσης, ένας κρατήρας βρίσκεται κάπου στον χάρτη όπου μπορείτε να βρείτε πετρώματα τα οποία όταν τα καταναλώνετε, αλλάζει η βαρύτητα.

Όσον αφορά το Save the World mode, έχουμε την προσθήκη του Blockbuster Event - Part 1: Origin Story. Από ότι μαρτυρά το όνομά του, πρόκειται για τις πρώτες αποστολές μιας νέας ιστορίας για το co-op mode. Οι αντίπαλοι και τα bosses θα ρίχνουν πλέον Loot Drops και Caches τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων schematics για weapons και materials. Τέλος, βελτιώσεις και διορθώσεις συναντάμε σε όλους τους τομείς των δύο modes (Battle Royale και Save the World).

Δείτε αναλυτικά τα patch notes.

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fortnite. Για να ανταλλάξουμε IDs κάντε κλικ εδώ.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification