Ειδήσεις Action Fortnite: Hand Cannon και Season 3

Fortnite: Hand Cannon και Season 3

Thursday, 22 Feb 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fd/2e/6a/fortnite-hand-cannon-42-1519294566.jpg
 

Fortnite: Hand Cannon και Season 3

Ρίξτε κτίρια με μία και μόνο βολή και customizations.

 

Η Epic Games ανακοίνωσε δύο νέες ειδήσεις για το Fortnite. Ένα νέο όπλο θα προστεθεί στο Battle Royale mode, με την ονομασία Hand Cannon, ενώ οι servers θα τεθούν offline λόγω την έναρξη της Season 3.

Το Hand Cannon μπορεί να ρίξει ένα κτίριο με μία και μόνο βολή. Ως αντίκτυπο θα έχει μεγάλο διάστημα ανάκρουσης. Το πότε θα προστεθεί στο παιχνίδι δεν το γνωρίζουμε, αλλά η Epic games αρκέστηκε στο να μας πει ότι θα το δούμε σύντομα. Θα προστεθεί επίσης skin που θυμίζει James Bond ή John Wick αν προτιμάτε. Επίσης, στο νέο patch έχει προστεθεί στο παιχνίδι η Impulse Grenade και τα thematic shrines, που έχουν Κινέζικη αρχιτεκτονική και βρίσκονται διάσπαρτα στο χάρτη.

Season 3
Οι servers του Fortnite θα τεθούν offline αυτές τις ώρες που γράφεται το άρθρο για το patch 3.0. Όταν οι servers επανέλθουν θα ξεκινήσει και επίσημα η Season 3. Επίσης, θα τεθεί προς πώληση το Season 3 Battle Pass, το οποίο περιλαμβάνει 76 αντικείμενα με κόστος 10 ευρώ.

Με την Season 3, θα υπάρχουν νέες επιλογές για πλήρες customization του χαρακτήρα σας. Θα μπορείτε να παραμετροποιήσετε ότι έχει πάνω του ο ήρωάς σας, όλοι οι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν Back Bling και θα προστεθούν τρία νέα Blings στο Battle Pass. Με αυτό τον τρόπο οι χαρακτήρες θα διαφοροποιούνται περισσότερο μεταξύ τους, καθώς θα γίνονται συνδυασμοί μεταξύ των skins και των customizations.

 

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Την Δευτέρα 26/2 σκεφτόμαστε να παίξουμε Fortnite παρέα. Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID σας ανεξάρτητα από το format στο οποίο παίζετε.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/02/2018 09:47
Το fortnite συνεχίζει δυνατά.
Notification