Mavericks: Proving Grounds: Battle Royale 400 παικτών

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mavericks: Proving Grounds: Battle Royale 400 παικτών

Mavericks: Proving Grounds: Battle Royale 400 παικτών

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer.

Η μόδα του PlayerUnknown's Battlegrounds δεν δημιουργεί μόνο κλώνους, αλλά εξελίσσεται απ' ότι φαίνεται σε ιδιαίτερα πρωτότυπες ιδέες. Το Mavericks: Proving Grounds είναι ένα νέο Battle Royale game το οποίο θα υποστηρίζει 400 παίκτες ταυτόχρονα.

Αρχικά έφερε την ονομασία Project X, ενώ τώρα μετονομάστηκε. Θα υποστηρίζει την τεχνολογία SpatialOS και αναμένεται να λανσάρει φέτος ένα Battle Royale mode, με στόχο να επεκταθεί σε MMO το 2019. Μέχρι 400 παίκτες θα δώσετε μάχες σε χάρτη 12 τετραγωνικών χιλιομέτρων που θα περιλαμβάνει άγρια ζώα, λασπώδεις εκτάσης και δυναμική αλλαγή καιρικών συνθηκών. 

Στην κεντρική πόλη που ονομάζεται The Capital θα μπορείτε να δημιουργήσετε την Clan σας ή να ενταχθείτε σε κάποια, να κάνετε συναλλαγές με άλλους παίκτες ή να δείτε τα rankings και τα achievements σας.

Δείτε το πρώτο teaser trailer: 

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds. Συζητήστε για το Mavericks: Proving Grounds στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/02/2018 08:39
Πολύ μεγαλύτερη η πρόκληση με 400 παίκτες μαζί.399 για kill :lol: .
Notification