Ειδήσεις Action Red Dead Online

Red Dead Online

Thursday, 08 Nov 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης
New Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/d7/42/red-dead-redemption-2-screenshots-4-83-1517925712.jpg
 

Red Dead Online

Ανακοινώθηκε η περίοδος της beta. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 6/2/18] Το Trusted Reviews δημοσίευσε μια φήμη στην οποία αναφέρει ότι έλαβε έγγραφα από τους developers της Rockstar, που αναφέρουν ότι το Red Dead Redemption 2 θα έχει Battle Royale mode.

Τα έγγραφα από τους developers έχουν σταλεί από τον Αύγουστο του 2017, ωστόσο το site δεν τα δημοσιοποίησε καθώς δεν μπόρεσε να διασταυρώσει επαρκώς την πληροφορία. Πλέον όμως μπορεί να την επιβεβαιώσει στο προωθητικό υλικό του παιχνιδιού, μιας και δύο χαρακτήρες που παρουσιάζονται στα έγγραφα, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο πρωταγωνιστής Arthur Morgan, επιβεβαιώθηκαν από screenshots της Rockstar. Ο άλλος είναι ο Ολλανδός Van der Linde, αρχηγός της Ολλανδικής συμμορίας. Συνεπώς, από την στιγμή που τα ονόματα των ηρώων είχαν γνωστοποιηθεί πριν την ανακοίνωσή τους, τα παραπάνω έγγραφα μπορούν να θεωρηθούν έγκυρα.

red dead redemption 2 screenshots 2

Απ' ότι φαίνεται, στο multiplayer mode του παιχνιδιού, η Rockstar θέλει να εισάγει στοιχεία Battle Royale, όπως αυτά του PlayerUnknown's Battlegrounds και του Fortnite. Το mode θα ονομάζεται "Battle Royale", ενώ θα υπάρχουν και modes Revive and Survive και Money Grab. Στο Revive and Survive δύο ομάδες θα δίνουν μάχη για το ποια θα μείνει ζωντανή, αν και παρά το όνομα θα έχετε περιορισμένο χρόνο για να κάνετε revive τους συμπολεμιστές σας. Το Money Grab θα έχει επίσης δύο ομάδες, οι οποίες θα προμηθεύονται χρήματα από μία κεντρική τοποθεσία του χάρτη και θα πρέπει να τα επιστρέψουν στη βάση τους το συντομότερο δυνατό.

Παράλληλα, θα υπάρχει δυνατότητα open world εξερεύνησης του κόσμου μαζί με άλλους παίκτες, όπως γίνεται και στο GTA Online. Ωστόσο, η Rockstar θέλει να προσδώσει μεγαλύτερο βάθος στο gameplay. Οι αποστολές θα περιλαμβάνουν για παράδειγμα το να πρέπει να ταξιδέψετε σε μια τοποθεσία ή να εξολοθρεύσετε έναν εχθρό με τόξο από απόσταση 100 μέτρων. Θα σας δίνεται επίσης πρόσβαση σε shops και NPC, από όπου θα προμηθεύεστε εξοπλισμό και νέες αποστολές, ενώ θα υπάρχουν και events. Θα υπάρχουν δραστηριότητες όπως εξόρυξη χρυσού, ψάρεμα, κτηνοτροφία και challenges για χρήση όπλων. Επίσης, φημολογείται ότι θα υπάρχει και companion app για κινητά, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και poker minigame. Δύο απο τις τοποθεσίες που αναφέρονται στα έγγραφα είναι οι πόλεις Armadillo και Ridgewood, οι οποίες περιλαμβάνουν καταστήματα, NPCs, gunsmiths, undertakers και καζίνο όπου θα μπορείτε να ποντάρετε χρήματα. Στο Slums Market θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε εξοπλισμό σε μειωμένη τιμή. Οι NPCs θα εμφανίζονται σύμφωνα με την εναλλαγή ημέρας/νύκτας.

Οχήματα, κάμερες και αποστολές
Όσο για τα οχήματα του παιχνιδιού, τα έγγραφα κάνουν λόγο για άλογα, κάρα και άμαξες. Θα υπάρχουν challenges με άλογα ώστε να αυξήσετε το "Rider rank" σας, ενώ θα υποστηρίζεται και περισυλλογή φυτών και βοτάνων, αλλά και ψαριών. Θα μπορείτε για τον σκοπό αυτό να αγοράσετε μέχρι και σκουλήκια για δόλωμα.

Πέρα από κάμερα τρίτου προσώπου, στο Red Dead Redemption 2 θα υπάρχει και κάμερα πρώτου προσώπου. Θα υποστηρίζεται επίσης Dead Eye targetting, με abilities όπως το να βλέπετε τα bounties και να εντοπίζετε τι ψάρια και ζώα βρίσκονται τριγύρω. Θα συναντήσετε ακόμη τυχαία events, στα πρότυπα των Strangers και Freaks του Grand Theft Auto 5. Για παράδειγμα quests για bounty hunting, κυνήγι θησαυρού και περιπέτειες με μυστηριώδεις αγνώστους. Συν τις άλλοις, κάθε αποστολή μπορεί να οδηγεί σε διαφορετικό αποτέλεσμα και διαλόγους σύμφωνα με τους χαρακτήρες με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Φυσικά όπως και στα περισσότερα Action-Adventures της Rockstar, θα υπάρχει Wanted levels το οποίο θα αλλάζει ανάλογα με τις πράξεις σας. Για παράδειγμα εγκλήματα όπως επιθέσεις σε πόλιτες θα σας κάνουν καταζητούμενους από τους σερίφηδες. Τέλος, στις πράξεις σας θα συμπεριλαμβάνεται και η ανάκριση.

Όλα αυτά φυσικά είναι φήμες, ωστόσο οι αναφορές είναι πολύ συγκεκριμένες.

[UPDATE: 19/9/18 - Επιπλέον πληροφορίες και beta] Η Rockstar άνοιξε τα χαρτιά της για το online mode του Dead Redemption 2. θα λέγεται απλά "Red Dead Online" και προορίζεται για κυκλοφορία σε μορφή public beta τον Νοέμβριο. Θα είναι δωρεάν για τους κατόχους του Red Dead Redemption 2, αλλά η ανακοίνωση δεν ανέφερε το αν θα πωλείται ξεχωριστά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Red Dead Online θα βασίζεται στο gameplay του Red Dead Redemption 2 και θα έχετε την δυνατότητα να το εξερευνήσετε μόνοι ή με φίλους σας, ενώ θα υποστηρίζεται από συνεχή updates και ρυθμίσεις ώστε να εξελίσσεται η εμπειρία που θα προσφέρει. Ωστόσο, η Rockstar προειδοποιεί πως αναμένεται να υπάρχουν κάποια προβλήματα (όπως αστάθεια στους servers) και δήλωσε πως θέλει να δουλέψει μαζί με τους παίκτες ώστε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα προκύψουν και το Read Dead Online να αναπτυχθεί με το πέρασμα του χρόνου, κάτι το οποίο θυμίζει την στρατηγική που ακολούθησε η εταιρεία με το GTA Online.

[UPDATE 2: 8/11/18 - Στο τέλος του μήνα] Η Rockstar ανακοίνωσε ότι η beta του Red Dead Online θα έρθει στο τέλος Νοεμβρίου. 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/02/2018 11:20
Περιμένουμε να δούμε πολλά και καλά απο το αγαπημένο μας Red Dead και η Rockstar έχει φροντίσει για αυτό.
#2 efane (Level 23) 19/09/2018 23:29
Ότι και να κάνει η Rockstar μοιάζει σίγουρη επιτυχία.
#3 akiszax (Level 19) 08/11/2018 16:14
Quoting efane:
Ότι και να κάνει η Rockstar μοιάζει σίγουρη επιτυχία.

Συμφωνώ απόλυτα :lol:
Notification