Ειδήσεις Action Hyrule Warriors: Definitive Edition στο Nintendo Switch

Hyrule Warriors: Definitive Edition στο Nintendo Switch

Friday, 02 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/b8/e5/hyrule-warriors-definitive-edition-89-1516454653.jpg
 

Hyrule Warriors: Definitive Edition στο Nintendo Switch

Περισσότεροι playable χαρακτήρες. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 20/1/18] Η Koei Temco κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Nintendo το πρώτο τρέιλερ του Hyrule Warriors: Definitive Edition.

Ο ερχομός του παιχνιδιού στο Nintendo Switch είχε αποκαλυφθεί στο πρόσφατο Nintendo Direct, ωστόσο το παρακάτω τρέιλερ είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από τότε. Ξεκινά δείχνοντάς μας νέα costumes για τους Link και Zelda εμπνευσμένα από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Στην συνέχεια βλέπουμε αρκετές σκηνές μάχης με πρωταγωνιστές αρκετούς γνωστούς χαρακτήρες που συναντήσαμε και στις εκδόσεις για Wii U και 3DS.

[UPDATE: 10/2/18 - Νέο τρέιλερ με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες] Η Koei Temco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Hyrule Warriors: Definitive Edition που παρουσιάζει ορισμένους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. 

Συγκεκριμένα βλέπουμε τους Link, Zelda, Impa, Lana, Linkle, Wizzro, Cia και Volga, σε καθέναν από τους οποίους ανήκουν μερικά δευτερόλεπτα από το παρακάτω βίντεο. Για την ακρίβεια θα δείτε ορισμένα custcenes και λίγες σκηνές από gameplay για τον κάθε χαρακτήρα.

[UPDATE 2: 23/2/18 - Νέο τρέιλερ με τους playable χαρακτήρες] Η Koei Temco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Hyrule Warriors: Definitive Edition με αρκετούς playable χαρακτήρες.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τους Sheik, Darunia, Ruto, Young Link, Tingle, Skull Kid και Marin. Καθένας από τους προαναφερθέντες θα είναι playable κατά τον ερχομό του παιχνιδιού στο Nintendo Switch.

[UPDATE 3: 2/3/18 - Περισσότεροι playable χαρακτήρες] Η Koei Temco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Hyrule Warriors: Definitive Edition που παρουσιάζει ακόμα περισσότερους playable χαρακτήρες.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τους Toon Link, Tetra, Medli και King Daphes σε δράση. Καθένας τους έχει τις δικές του ικανότητες και επιθέσεις, ενώ παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά το έντονο σύστημα μάχης.

Το Hyrule Warriors: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 22 Μαρτίου για Nintendo Switch, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη εντός της άνοιξης.

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και συζητήστε περισσότερα για το Hyrule Warriors στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/01/2018 08:49
Νομίζω ότι έχει αρκετά στοιχεία απο Zelda.
Notification