No More Heroes: Travis Strikes Again

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
No More Heroes: Travis Strikes Again

No More Heroes: Travis Strikes Again

Νέο τρέιλερ για το Switch exclusive του Suda 51. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/17] Κατά την διάρκεια του Nindies Summer Showcase 2017, η Nintendo αποκάλυψε το No More Heroes: Travis Strikes Again.

Πρόκειται για το τρίτο game της ιδιαίτερης Action Hack ‘n’ Slash σειράς που αναπτύσσεται από την Grasshopper Manufacture του Suda51. Σύμφωνα με το σενάριο, τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα επτά χρόνια μετά τα αντίστοιχα του πρώτου παιχνιδιού. Ο Travis Touchdown παγιδεύεται μέσα σε μια κονσόλα-φάντασμα και για να δραπετεύσει, θα χρειαστεί να ολοκληρώσει και τα έξι games της, καθώς και να σκοτώσει τα bosses τους.

[UPDATE: 4/1/18] Ο Suda 51 έδωσε στη δημοσιότητα μέσω της Nintendo ενα νέο τρέιλερ για το No More Heroes: Travis Strikes Again.

Το νέο Action game του Ιάπωνα game designer έρχεται στις 18 Ιανουαρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Το No More Heroes: Travis Strikes Again θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch μέσα στο 2018. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Zaratoth (Level 28) 30/08/2017 22:46
Εμπλουτίζεται με τον καλύτερο τρόπο η συλλογή του Switch!
#2 ashbringer (Level 25) 31/08/2017 12:06
Ένας πάρα πολύ καλός τίτλος με ωραίο σενάριο για το switch.
Notification