Ειδήσεις Action Skull and Bones

Skull and Bones

Monday, 13 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (5 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/1b/dc/ubicom-snb-screen-01-full-size-1920x1080-292823-23-1528750657.jpg
 

Skull and Bones

Θα κυκλοφορήσει ως free-to-play, σύμφωνα με φήμες. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 12/6/2017] Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ubisoft στην E3 2017 ανακοινώθηκε το Skull & Bones.

Ο Justin Farren, Creative Director της Ubisoft Σιγκαπούρης, ανέβηκε επί σηκηνής και κάνει λόγο για το "Απόλυτο Πειρατικό παιχνίδι". Θα μπορείτε να παίξετε μαζί με φίλους και να εξορμήσετε στον Ινδικό Ωκεανό. Θα συμμαχήσετε ή θα δώσετε μάχες με άλλους παίκτες. Θα υπάρχουν PvP modes 5 εναντίον 5 παικτών.

Δείτε το cinematic trailer:

Απ' ότι φαίνεται οι πειρατές γίνονται και πάλι της μόδας, καθώς μετά το Sea of Thieves, θα έχουμε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, για το οποίο παρουσιάστηκε pre-alpha gameplay video. Το gameplay μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Κάθε πλήρωμα αποτελούμενο από ομάδα παικτών θα ελέγχει το πλοίο του, για το οποίο θα υπάρχει κάτω δεξιά χάρτης για όλους τους παίκτες, με ένδειξη της ταχύτητας του πλοίου και τα γύρω πλοία (με πράσινο τα φιλικά, με κόκκινο τα εχθρικά).

Απολαύστε το PvP gameplay:

Θα υπάρχει δυνατότητα να καταστρέψετε ολοσχερώς και να βουλιάξετε το αντίπαλο πλοίο ή να το εμβολίσετε ώστε να ξεκινήσει η μάχη μεταξύ παικτών. Αν μία ομάδα δει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει θα έχει δικαίωμα να αποδράσει και να ξεφύγει από μια μάχη. Τα οπτικά εφέ καταστροφής των πλοίων είναι εκπληκτικά. Η beta θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο site Skullandbonesgame.com

[UPDATE: 22/6/2017] Το Skull and Bones θα περιλαμβάνει εκτός από PVP και story-based campaign. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση:

Το οπτικά πανέμορφο game της Ubisoft Σιγκαπούρης πρόκειται να εμπεριέχει όχι μόνο storyline αλλά και ξεχωριστούς χαρακτήρες, το οποίο όμως μπορεί να παιχτεί και σε multiplayer. Οι δημιουργοί δήλωσαν πως μέχρι στιγμής έχουμε δει πολύ λίγα πράγματα για αυτά που πρόκειται να μας παρουσιάσουν στο μέλλον.

[UPDATE 2: 17/5/18 - Αναβολή κυκλοφορίας] Κατά το φετινό οικονομικό συνέδριο της Ubisoft, η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Skull and Bones δεν θα κυκλοφορήσει αυτό το οικονομικό έτος, αλλά το επόμενο, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος την ομάδα ανάπτυξης να το τελειοποιήσει. Αυτό επίσης σημαίνει πως το Skull and Bones δεν θα είναι παρόν στην φετινή Ε3.

[UPDATE 3: 13/7/20 - Πλήρης αναδιάρθρωση] Η Ubisoft θα αλλάξει πλήρως το Skull and Bones, βασισμένη στο μέχρι τώρα feedback απο τα previews και το community της, σύμφωνα με νέες φήμες.

H Γαλλική εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι θα φτιάξει "Το απόλυτο πειρατικό παιχνίδι", με ναυμαχίες και μάχες πάνω σε πλοία. Πλέον, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το παιχνίδι ως free-to-play και μέσα σε αυτό θα παίζετε online, ενώ θα διοργανώνονται και events. Η παρούσα αναφορά προέρχεται από το Video Games Chronicle και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Ubisoft.

Το Skull and Bones θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Skull & Bones και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 13/06/2017 03:53
Τι σου κάνει ένα καινούριο Pirates of the Carribbean! Πάντως δείχνει πανέμορφο, θα κάνει θραύση. Βλέποντας το trailer πιστεύω ότι θα σβήσει το Sea of Thieves απ' το χάρτη, παρά τις διαφορές τους.
#2 ashbringer (Level 25) 13/06/2017 09:04
Γουστάρουμε πειρατές και μακάρι να δούμε και άλλα games με αυτό το θέμα.Πολύ ωραίο το gameplay video.
#3 Dovahkiin (Level 22) 13/06/2017 15:09
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα στο στοιχείο μου οι πειρατές και οι ναυμαχίες, δε μπορώ να αγνοήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο δείχνει να είναι αρκετά λεπτοδουλεμένο στον τομέα της μάχης με πλοία. Θα αποτελέσει πολύ καλή αγορά για τους λάτρεις παιχνιδιών με θέμα την πειρατεία.
#4 ashbringer (Level 25) 23/06/2017 10:17
Μια επική περιπέτεια στη θάλασσα με εντυπωσιακές ναυμαχίες.
#5 Professor_Severus_Snape (Level 26) 23/06/2017 14:52
Προσωπικά λάτρεψα το Black Flag για τις ναυμαχίες του, συνεπώς θα παίξω κι αυτό, ειδικά από τη στιγμή που θα υπάρχει και campaign.
Notification