Ειδήσεις Action Cyberpunk 2077: Η CD Projekt RED εκβιάζεται

Cyberpunk 2077: Η CD Projekt RED εκβιάζεται

Thursday, 08 Jun 2017  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/55/00/cyberpunk-2077-fraud-23-1496948721.jpg
 

Cyberpunk 2077: Η CD Projekt RED εκβιάζεται

Εκλάπησαν αρχεία. Οι δράστες ζητούν λύτρα.

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε στο Twitter ότι έχει πέσει θύμα κλοπής πληροφοριών που αφορούν το Cyberpunk 2077 και ότι το άτομο που τα έκλεψε ζητάει...λύτρα για να μην διαρρεύσουν οι πληροφορίες αυτές στο κοινό.

Σύμφωνα με την Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης, ένας άγνωστος αποστολέας ενημέρωσε την εταιρεία ότι έχει στην κατοχή του υλικό από το Cyberpunk 2077 και ότι αν δεν λάβει συγκεκριμένο ποσό σε λύτρα τότε θα το δώσει στη δημοσιότητα. Πρόσθεσε δε ότι "δεν θα ενδώσει στις απειλές κάτι που μπορεί να σημαίνει και δημοσιοποίηση των αρχείων. Οι νομικές υπηρεσίες της χώρας έχουν ειδοποιηθεί για το γεγονός."

Τα αρχεία που έχουν οι δράστες στην κατοχή τους είναι παλιά και δεν αντιπροσωπεύουν την τρέχουσα έκδοση του παιχνιδιού, συνεπώς η CD Projekt RED προτείνει απλά να αγνοήσουμε ότι δούμε να δημοσιεύεται.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Cyberpunk 2077. Συζητήστε για το Cyberpunk σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 08:41
Η επιτυχία που έχει η εταιρεία και το όνομα που έχει φτιάξει εως σήμερα σε συνδιασμό με τις πολύ μεγάλες πωλήσεις του Witcher ,τράβηξαν την προσοχή κάποιων που θέλουν να βγάλουν εύκολο χρήμα εκβιάζοντας.Κλέ βοντας λοιπόν κάποια δεδομένα απο την επόμενη κυκλοφορία της εταιρείας και εκβιάζοντας νομίζουν ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά.Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και κατα καιρούς ακούμε η διαβάζουμε συνέχεια για τέτοια περιστατικά.Μακ άρι να βρεθεί ο υπαίτιος και να τιμωρηθεί όπως του αρμόζει.
Notification