Ειδήσεις Action Quantum Break: Timeless Collector’s Edition και διάθεση μέσω Steam

Quantum Break: Timeless Collector’s Edition και διάθεση μέσω Steam

Wednesday, 10 Aug 2016  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/5d/54/d6/quantumbreak-timeless-collectors-edition-29-1470850000.jpg
 

Quantum Break: Timeless Collector’s Edition και διάθεση μέσω Steam

Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο με κόστος 40 ευρώ.

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Timeless Collector’s Edition για τα PC και την διάθεση του Quantum Break μέσω του Steam.

Το Quantum Break, το αξιόλογο Action-Adventure της Remedy Entertainment, θα διατεθεί και μέσω του Steam στις 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Microsoft. Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο, πέρα από το Xbox One, είχε κυκλοφορήσει για PC αποκλειστικά μέσω του Windows Store, παρόλα αυτά η Microsoft κάνει ξανά άνοιγμα προς το Steam ώστε να προσελκύσει περισσότερους gamers.

Ταυτόχρονα, η Microsoft ανακοίνωσε και την κυκλοφορία της Timeless Collector’s Edition, η οποία θα διατεθεί σε retail και θα περιέχει και Steam key. Στην πολυτελή συσκευασία της περιλαμβάνεται το παιχνίδι σε πέντε Blu-ray, ένα Making of Blu-ray και ένα αντίστοιχο βιβλίο, καθώς και το soundtrack, δύο αφίσες και ένα quickstart guide. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Quantum Break θα πωλείται πλέον στη μειωμένη τιμή των 40 ευρώ, τόσο στα PC, όσο και στο Xbox One.


Η Timeless Collector’s Edition του Quantume Break για τα PC θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 και θα κοστίζει 40 ευρώ. Στην ίδια τιμή θα πωλείται και η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού μέσω του Steam.

Διαβάστε το review του Quantum Break από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Efane (Level 24) 11/08/2016 07:19
Πολύ καλό game όπως επίσης και η τιμή του. Δοκιμάστε το!
#2 ashbringer (Level 25) 11/08/2016 14:24
Αρκετά καλό game το οποίο αξίζει να ασχοληθείς και να δώσεις τα 40 ευρώ για την συλλεκτική.
#3 aims (Level 20) 12/08/2016 11:14
Αξιζει την αγορα,εν αναμονη του alan wake 2..
Notification