Ειδήσεις Action Destroy All Humans remake

Destroy All Humans remake

Friday, 14 Jun 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/a2/b2/c9/destroyallhumansnordic-11-1465222940.jpg
 

Destroy All Humans remake

Gameplay video στην E3 2019. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/16] Ο executive producer της Nordic Games άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας ενός νέου Destroy All Humans.

Σε απάντηση που έδωσε μέσω του Twitter, ο Reinhard Pollice δήλωσε ότι υπάρχουν κάποιες ιδέες για ένα νέο Destroy All Humans! και ότι ελπίζουν να ξεκινήσουν οι προεργασίες σύντομα. Θυμίζουμε ότι από το 2013 η Nordic Games κατέχει τα δικαιώματα της σειράς, μετά την εξαγορά της από την THQ έναντι 4.3 εκατομμυρίων ευρώ. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην E3 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο Destroy All Humans! (που αγαπήθηκε για το χιούμορ του) κυκλοφόρησε το 2005 και είχε αναπτυχθεί από την Pandemic Studios. Έως και το 2008 είχαν διατεθεί τρία ακόμα games (ένα sequel και δύο spin-offs), παρόλα αυτά, τα δύο τελευταία δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν. Τα Destroy All Humans! αφορούν open-world Action Adventure παρωδίες των ταινιών με εξωγήινους την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Οι εξωγήινοι εισβάλουν στη γη και σκοπός τους είναι να κλέψουν DNA από τους ανθρώπινους εγκεφάλους ώστε να κλωνοποιήσουν και να διαιωνίσουν το είδος τους.

[UPDATE: 8/6/19 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Αποκαλύφθηκε επίσημα το remake του Destroy All Humans!

Όπως μας είχε υποσχεθεί η THQ Nordic το Destroy All Humans! επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ. Έχοντας τις βάσεις από τον τίτλο του 2005, η Black Forest Games θα μας προσφέρει ένα Destroy All Humans! φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από την αρχή. Όπως και στην αρχική έκδοση, το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στα 50’s και εσείς ελέγχετε τον Crypto-137 που κάνει την επιδρομή του στην Γη. Μπορείτε να μετατραπείτε σε ανθρώπους, να χρησιμοποιήσετε δυνάμεις και όπλα όπως η ψυχοκίνηση και να εξερευνήσετε την Lost Mission της Area 42.

[UPDATE 2: 14/6/19 - Gameplay video] Δείτε το gameplay video που παρουσιάστηκε στην E3 2019 για το remake του Destroy All Humans.

Το remake του Destroy All Humans θα κυκλοφορήσει εντός του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

Συζητήστε για τα Destroy All Humans! στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Smoses (Level 21) 08/06/2019 18:08
Πάμε παιχνιδάρα ! Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου.
Notification