Zwei: Το νέο παιχνίδι του Shinji Mikami

Hot
Ο πατέρας του Survival Horror επιστρέφει.

Ο μεγάλος developer Shinji Mikami, γνωστός για τη δημιουργία πολλών σπουδαίων τίτλων όπως τα Devil May Cry, God Hand, Dino Crisis, Viewtiful Joe και της σειράς Resident Evil, μόλις ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι με την ονομασία project Zwei.

Το Zwei θα είναι ένα Survival Horror γεμάτο με ένταση και στοιχεία για τα οποία είναι γνωστός ο Shinji Mikami. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι θα δούμε σε αυτό, μιας και η ανάπτυξή του από την Tango Gameworks (εταιρία του Shinji Mikami, η οποία έχει αγοραστεί από την ZeniMax), είναι ακόμα σε αρχικά στάδια, αλλά όσον αφορά τις πλατφόρμες κυκλοφορίας, το πιο πιθανό είναι να το δούμε σε PS3 και Xbox 360. Επίσης, ο δημιουργός έχει δηλώσει ότι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2013.

Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρία κυκλοφόρησε επίσης και concept art του παιχνιδιού, το οποίο απεικονίζει κάποια πολύ ατμοσφαιρικά και σκοτεινά περιβάλλοντα. Δεν είναι γνωστό αν αυτά θα είναι μέρος του τελικού προϊόντος, μιας και δεν φαίνεται να μοιράζονται κάποιο κοινό θέμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι η αίσθηση που καθρεφτίζουν θα υπάρχει και στο παιχνίδι.

Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, όπως το φοβερό Amnesia: The Dark Descent, τα Survival Horror δεν είναι και στα καλύτερά τους τα τελευταία χρόνια. Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο είτε παίρνουν μια πιο Action και μιλιταριστική κατεύθυνση, έτσι ώστε να προσελκύσουν fans από άλλα στρατόπεδα (Resident Evil), είτε αποτυγχάνουν επανειλημμένα στο να πετύχουν το συναίσθημά των παλαιότερων παιχνιδιών, ρίχνοντας το επίπεδο όλο και πιο χαμηλά με κάθε sequel (Silent Hill). Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μεγάλη προσπάθεια θα δώσει μια ανάσα στο πονεμένο είδος.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 eliminator (Level 26) 25/04/2012 23:35
Ελπίζω να ακολουθήσει την συνταγή του Resident Evil και να δούμε κάτι αξιόλογο.
#2 Nikolakis (Level 7) 26/04/2012 00:45
Πραγματικα θελω να βλεπω καθαροαιμα survival horror πια!Ακομα κ αυτα που εχουν γινει Action/horror/s urvival ειναι λιγα πολυ απλα κ ειναι τα ιδια και τα ιδια!
#3 Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου (Level 11) 26/04/2012 11:33
Μακάααρι να δούμε ένα normal survival horror επιτέλους! Οι εικόνες φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά αν το gameplay είναι η γνωστή κλασικούρα των τελευταίων ετών, να το χαίρονται :s
#4 ObsessedGeorge (Level 17) 26/04/2012 12:42
Αν προηγηθεί το The Last Of Us, και αυτό δεν προσφέρει τίποτα το καινούργιο, μάλλον θα πάει άπατο. Ελπίζω όμως να είναι ένα καλό Survival Horror.
Notification