Ειδήσεις Action Hitman 2 gameplay videos

Hitman 2 gameplay videos

Saturday, 10 Nov 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/f7/73/hitman-2-gameplay-assassin-tools-23-1538494703.jpg
 

Hitman 2 gameplay videos

Launch trailer που εστιάζει στο gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/8/18] Η IO Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video για το Hitman 2 με τα sandbox στοιχεία του.

Παρόλο που δεν έχω ''κάψει'' τα Hitman παρά μόνο έχω παίξει σε φίλους, αυτό που με εντυπωσίαζε ήταν το πως κάθε αποστολή θα μπορούσε να παιχτεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους δίνοντας αρκετό replayability σε έναν απολαυστικό τίτλο. Το Hitman 2 δεν φαίνεται πως θέλει να μας χαλάσει την παράδοση όπως βλέπουμε και στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε. Απολαύστε το:

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως οι επιλογές σας για άλλη μια φορά θα έχουν βαρύτητα και διαφορετικές αποφάσεις στις οποίες θα προβείτε θα φέρουν και διαφορετικά αποτελέσματα. Αυτό γίνεται εμφανές και από το σημείο όπου ο νικητής του Grand Prix είναι διαφορετικός, επηρεασμένος από όλα όσα θα κάνατε πριν φτάσετε στο σημείο να τον πυροβολήσετε. 

[UPDATE: 5/9/18 - Picture-in-Picture] Στο νέο gameplay trailer της IO Interactive δείτε την σημασία του stealth και του λάθους.

Στις αποστολές το stealth παίζει σημαντικό ρόλο για να μην σας πιάσουν. Υπάρχει ένα minimap με άφθονες πληροφορίες, που σας ειδοποιεί όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν υποψίες για εσάς, αν εντοπιστείτε από κάμερα ασφαλείας ή μια γενικότερη ανησυχία. Το Picture-in-Picture σας ειδοποιεί και σχεδιάζει την επόμενή σας κίνηση με στόχο να ξεφύγετε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 2: 2/10/18 - Νέο τρέιλερ με τα φονικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε] Η ΙΟ Interactive δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο από την σειρά "How to Hitman" στην οποία σας περιγράφει το πως να αξιοποιήσετε καλύτερα τους μηχανισμούς και τις τακτικές ενός επιτυχημένου δολοφόνου. Αυτή τη φορά, παρουσιάζεται η ποικιλία από τρόπους και εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να καταφέρετε να σκοτώσετε τους στόχους σας χωρίς να γίνετεαντιληπτοί ή χωρίς να ρισκάρετε πολύ.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE 3: 9/10/18 - Gameplay video στην Κολομβία] H IO Interactive έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο 50 λεπτών με τις περιπέτειες του Agent 47 στην Κολομβία.

Το βίντεο αναλύει πολλές πτυχές του gameplay και θα λύσει τις περισσότερες απορίες σας.

[UPDATE 4: 27/10/18 - Νέα χρήση του briefcase] Κυκλοφόρησε νέο gameplay video του Hitman 2 με τα briefcase challenges.

Η IO Interactive δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που σχετίζεται με το επερχόμενο Hitman 2. Σε αυτό, βλέπουμε την επιστροφή του briefcase που επιτρέπει στον Agent 47 να κρύψει μία μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, πέραν του sniper rifle φυσικά. Οι δημιουργοί του αναφέρουν πως πρόκειται για μία νέα και βελτιωμένη έκδοση αυτού του χαρακτηριστικού, αφού πλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να επιτεθείτε σε κάποιον εχθρό ή να αποσπάσετε την προσοχή του.

[UPDATE 5: 10/11/18 - Launch trailer που εστιάζει στο gameplay] Κυκλοφόρησε το gameplay launch trailer του Hitman 2.

Μετά το live-action trailer με τον Sean Bean, οι Warner Bros. Entertainment και IO Interactive δημοσίευσαν και ένα ακόμη launch trailer που εστιάζει όμως στο gameplay του Hitman 2. Σε αυτό, βλέπουμε συνοπτικά τα όσα θα μπορείτε να κάνετε στο Hitman 2, τους εντυπωσιακούς stealth μηχανισμούς, τα όπλα και τον κόσμο του παιχνιδιού. Θυμίζουμε πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού βρίσκεται πολύ κοντά, αφού καταφθάνει σε PC και κονσόλες στις 13 Νοεμβρίου.

Το Hitman 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Hitman 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/11/2018 12:28
Απλα υπεροχο...ο Hitman ποτε δεν θα με απογοητευσει!!
Notification