Ειδήσεις Action Πατέρας έφτιαξε το σπίτι από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Πατέρας έφτιαξε το σπίτι από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Monday, 16 Nov 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/87/ac/8c/Breath20of20the20Wild-94-1605547564.jpg
 

Πατέρας έφτιαξε το σπίτι από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ως δώρο για τα γενέθλια ενός από τα παιδιά του.

Ένας πατέρας αποφάσισε να κατασκευάσει το σπίτι από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild και κατέγραψε την όλη διαδικασία σε βίντεο.

Το κανάλι Once Upon a Workbench είναι αφιερωμένο στην κατασκευή διαφόρων αντικειμένων με θεματολογία από games, ταινίες και τη γενικότερη ποπ κουλτούρα. Εφοδιασμένος λοιπόν με αρκετή σχετική εμπειρία, απ’ ότι φαίνεται από τα υπόλοιπα βίντεό του, ο άνθρωπος πίσω από το εν λόγω κανάλι του YouTube αποφάσισε να κάνει δώρο στα παιδιά του ένα σπίτι στον κήπο όπου θα μπορούσαν να παίζουν και από όλα τα διαθέσιμα σχέδια, διάλεξε να αντιγράψει αυτό του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Η όλη διαδικασία καταγράφηκε στο παρακάτω δεκαεξάλεπτο βίντεο, στο οποίο μάλιστα πρόσθεσε γραφικά ώστε οι διάλογοι να μοιάζουν με εκείνους του Action-Adventure της Nintendo από το οποίο εμπνεύστηκε.

Μετά από μια σύντομη χιουμοριστική εισαγωγή, το βίντεο δείχνει συνοπτικά τον σχεδιασμό του σπιτιού σε πρόγραμμα αρχιτεκτονικής, την αγορά των απαραίτητων οικοδομικών υλικών (κυρίως ξυλείας) για την κατασκευή του και έπειτα κάθε στάδιο της δημιουργίας του. Ξεκινώντας από τον σκελετό κι έπειτα τους τοίχους και την οροφή, η κατασκευή συμπεριλαμβάνει εργασίες που δίνουν στην ξύλινη επένδυση την εμφάνιση κεραμιδιών ή πέτρας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των παιδιών του κι ενός 3D printer, η οικογένεια προσθέτει την εσωτερική διακόσμηση και λεπτομέρειες όπως τα όπλα του Link, μια εικόνα του με τους Champions, την Majora’s Mask και άλλα.

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 08:54
Εξαιρετική δουλειά και μπράβο του .Χάρισε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο στα παιδιά του.
Notification