Ειδήσεις Action To Among Us 2 ακυρώνεται, για να δοθεί βάρος στο πρώτο παιχνίδι

To Among Us 2 ακυρώνεται, για να δοθεί βάρος στο πρώτο παιχνίδι

Monday, 28 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e6/3d/16/Among20-Us-58-1601279977.jpg
 

To Among Us 2 ακυρώνεται, για να δοθεί βάρος στο πρώτο παιχνίδι

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του sequel.

H Innersloth, εταιρεία ανάπτυξης του Among Us, ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει για τώρα τουλάχιστον στην ανάπτυξη του sequel του ραγδαίως αναπτυσσόμενου space Platform, προς όφελος του πρώτου παιχνιδιού.

H εταιρεία δικαιολογεί αυτή της την απόφαση, λέγοντας ότι θέλει να ασχοληθεί με την βελτίωση του αρχικού παιχνιδιού και παρόλο που ο κώδικας του Among Us είναι παλαιωμένος και δύστροπος, η ολοένα και αυξανομένη φήμη του, τους οδηγεί σε αυτή την απόφαση. Προφανώς το μεγάλό community που έχει δημιουργηθεί αυτή την στιγμή και το οποίο οι developers αρχικά δεν περίμεναν, αυξάνει τις ώρες ενασχόλησής του με την βελτίωση του Among Us.

Η ανακοίνωση της Innersloth για την ακύρωση του sequel αναφέρει: ''Αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το Among Us 2 και να συγκεντρωθούμε στην βελτίωση του Among Us 1. Όλο το υλικό που προοριζόταν για το sequel θα καταλήξει το πρώτο παιχνίδι. Αυτή η απόφαση ίσως είναι η δυσκολότερη γιατί σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθούμε πάλι με τον βασικό κώδικα του Among Us και να αλλάξουμε πολλά σημεία του''.

Πάντως η Innersloth περνάει περίοδο μεγάλου φόρτου εργασίας. Αρχικά η φήμη του παιχνιδιού ήταν τέτοια στο Twitch, που οι servers του Among Us έχουν πρόβλημα, με την εταιρεία να προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα. Επίσης η προσθήκη της colorblind υποστήριξης είναι στα σκαριά, όπως άλλωστε ένα νέο level και friends system.

H εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε: ''Το Among Us δεν δημιουργήθηκε για να εξελιχθεί σε κάτι τόσο τεράστιο και ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο να προσθέσεις κάτι χωρίς να χαλάσεις τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία του παιχνιδιού''. Ίσως ένα sequel να διαιρούσε το fanbase στα δυο και η απόφαση της Innersloth να είναι η πιο σωστή την δεδομένη χρονική στιγμή.

To Among Us κυκλοφορεί για PC μέσω Steam, iOS και Andoid.

Διαβάστε για το Space Crew το οποίο μοιράζεται το space theme με το Among Us και συζητήστε για τον τίτλο της Innersloth στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 08:40
Ήδη η επιτυχία του πρώτου είναι τεράστια οπότε είναι λογικό να αφοσιωθούν στο πρώτο μέρος για τώρα.
Notification