Ειδήσεις Action Transformers: Battlegrounds

Transformers: Battlegrounds

Saturday, 26 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/e2/00/transformers-battlegrounds-pc-ps4-xbox-one-switch-5-1601117423.jpg
 

Transformers: Battlegrounds

Μάχες από την Γη ως τον Cybertron.

Το Transformers: Battlegrounds, ανακοινώθηκε αρχικά τον Ιούνιο και έχει τρέιλερ που δείχνει το gameplay και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το νέο τρέιλερ δείχνει ξεκάθαρη έμπνευση από τη animated σειρά Transformers: Cyberverse και μας παρουσιάζει μερικά αγαπημένα Autobots όπως ο Bumblebee, ο Windblade και ο Optimus Prime καθώς πολεμούν τον Megatron και τους Decepticons.
 
 
Η Outright Games, εταιρεία που θα κυκλοφορήσει το Transformers: Battlegrounds στην αγορά, ανακοινώσε και μια Digital Deluxe Edition, η οποία θα περιλαμβάνει 4 σετ με skins για τα Autobots και ένα arcade mode του παιχνιδιού. Στo συγκεκριμένο mode, που θα λέγεται CUBE, Autobots και Decepticons θα παλεύουν για τον έλεγχο ενός Κύβου.
 
Οι προπαραγγελίες τουT ransformers: Battlegrounds θα ξεκινήσουν από τις 2 Οκτωβρίου και θα παρέχουν 10% έκπτωση στην έκδοση Digital Deluxe καθώς και τα Nemesis Prime και Goldfire Bumblebee skins.
 
Το Transformers: Battlegrounds θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.
 
Διαβάστε το review του Transformers: Fall of Cybertron  και συζητήστε για τα Transformers στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 08:45
Gameplay με αγαπημένους μας χαρακτήρες απο το cyberverse.Φαίν εται εξαιρετικό.
Notification