Ειδήσεις Action Immortals Fenyx Rising: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Immortals Fenyx Rising: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 10 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/75/57/37/immortals-fenyx-rising-99-1599765907.jpg
 

Immortals Fenyx Rising: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η φήμη επιβεβαιώθηκε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/9/20] Μία ανάρτηση σε πίνακα αξιολόγησης για το Gods and Monsters της Ubisoft, που πλέον ονομάζεται Immortals: Fenyx Rising, δείχνει την ημερομηνία κυκλοφορίας.

immortals 1

Η καταχώρηση στο Microsoft Store που πλέον έχει αφαιρεθεί, αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 3η Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα υποστηρίξει δωρεάν upgrade από το Xbox One στο Xbox Series X (Smart Delivery). Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι η χρωματική παλέτα του παιχνιδιού δεν μοιάζει πλέον με αυτή του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

immortals 3

Η περιγραφή της καταχώρησης ανέφερε ότι το Immortals θα είναι ένα open world Action με επτά περιοχές. Θα παίζετε ως ο Fenyx και θα έχετε ως αποστολή να σώσετε τους Έλληνες Θεούς από μία κατάρα. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις των Θεών, όπως το σπαθί του Αχιλλέα και τα φτερά του Δαίδαλου. Η μάχη θα λαμβάνει χώρα στη στεριά και στον αέρα, ενώ τα screenshots που διέρρευσαν μας δίνουν μια γεύση από αυτή.

immortals 4

Στο δρόμο σας θα αντιμετωπίσετε μυθικά τέρατα, όπως ο Κύκλωπας και η Μέδουσα, ενώ θα υπάρχουν κι ορισμένοι γρίφοι.

immortals 5

Το Immortals Fenyx Rising θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα το δούμε και για PS5 και Xbox Series X, όταν οι συγκεκριμένες κονσόλες κυκλοφορήσουν και επίσημα.

immortals 6

[UPDATE: 10/9/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Immortals Fenyx Rising και ανακοίνωσε παράλληλα ότι το επερχόμενο Action-Adventure θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου, όπως είχαμε μάθει και από την σχετική φήμη. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μία ηρωίδα, η οποία τα βάζει με γιγαντόσωμα τέρατα.

Το Immortals Fenyx Rising θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου για PC, Xbox Series X, PS4, Xbox One και για PS5, το οποίο τότε αναμένεται να έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Διαβάστε περισσότερα για το Immortals Fenyx Rising και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification