Ειδήσεις Action The Legend of Zelda: The Missing Link

The Legend of Zelda: The Missing Link

Monday, 27 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/10/79/the-legend-of-zelda-the-missing-link-82-1595883533.jpg
 

The Legend of Zelda: The Missing Link

Ακυρώθηκε από την Nintendo λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/7/20] Ο modder Kaze Emanuar δημιούργησε ένα καινούργιο PC game για το The Legend of Zelda, με τίτλο The Legend of Zelda: The Missing Link.

Το συγκεκριμένο video game δημιουργήθηκε με την engine του Ocarina of time και διεξάγεται χρονικά ανάμεσα στο Ocarina of time και το Majora's Mask. Παρότι οι εχθροί και μέρος του εξοπλισμού του Link είναι στοιχεία που θα σας φανούν γνώριμα, εντούτοις ο κόσμος και τα dungeons στα οποία θα παίζετε είναι καινούργια.

Στα νέα όπλα του Link θα συναντήσετε ορισμένες ενδιαφέρουσες δημιουργίες.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Ασφαλώς φροντίστε να το κατεβάσετε άμεσα, γιατί αλλιώς...θα το "κατεβάσει" η Nintendo μία και καλή.

[UPDATE: 16/10/20 - Ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση της Nintendo] Το site και το τρέιλερ του νέου Zelda fan-game The Missing Link, από τον modder Kaze Emanuar, έχουν κατέβει από το internet μετά από παρέμβαση της Nintendo.

Το fan-made The Missing Link ήταν μία μείξη από το Ocarina of Time και το Majora's Mask, με την προσθήκη νέων αντικειμένων. Σκοπός του ήταν η σύνδεση των δύο ιστοριών μέσω μίας νέας περιπέτειας. Όπως αναφέρει το Torrentfreak, το site του The Missing Link έχει κατέβει από το internet μαζί με όλα τα βίντεο στο YouTube. Η Nintendo δήλωσε ότι εξέτασε το περιεχόμενο του fan-game και ότι δεν πλήρη τα κριτήρια για την χρήση της προστατευμένης μέσω πνευματικών δικαιωμάτων δουλειάς της. Παρά το ότι πρόκειται για το τέλος της επίσημης παρουσίας του project, το The Missing Link αιωρείται στο internet ανεπίσημα πλέον.

Δείτε τον YouTuber που έφτιαξε το The Legend of Zelda στο Fortnite Creative mode (λογικά η Nintendo δεν θα έκανε μήνυση λόγω της Epic Games). Συζητήστε για το Zelda: The Missing Link στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification