Ειδήσεις Action Cyberpunk Detective

Cyberpunk Detective

Monday, 20 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/b8/79/cyberpunk-detective-shoot-45-1595247429.jpg
 

Cyberpunk Detective

Ένα ακόμη αντίγραφο του RPG της CD Projekt Red.

Το Cyberpunk Detective είναι ένα Crime-fiction, το οποίο θα σας επιτρέπει να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε μία μοναδική πόλη, ενώ ταυτόχρονα θα ανακαλύπτετε τα μυστικά που κρύβονται στις βρώμικες γειτονιές της. Θα παίζετε ως ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που ψάχνει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη σε μία χρονική περίοδο όπου αυτού του είδους οι αξίες έχουν εξαφανιστεί.

Με εταιρεία ανάπτυξης την CyberPsychos και εκδότες τους PlayWay S.A. και Game Hunters το Cyberpunk Detective θα σας επιτρέπει να τροποποιείτε το σώμα σας, να κερδίζετε μαύρο χρήμα, να γνωρίσετε τον υπόκοσμο, να λύνετε γρίφους και να σταματήσετε το κύμα εγκλήματος που πλημμυρίζει την πόλη. Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμη παιχνίδι που εμπνεύστηκε από το επερχόμενο Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red.

cyberpunk detective 2

cyberpunk detective 3

cyberpunk detective 4

cyberpunk detective 5

cyberpunk detective

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Cyberpunk Detective κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε το review για το Cloudpunk που εκτυλίσσεται σε έναν Cyberpunk κόσμο.

Διαβάστε για το Syn, το Open World Cyberpunk FPS από την Tencent και συζητήστε για το Cyberpunk Detective στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification