Ειδήσεις Action Assassin's Creed Valhalla gameplay videos

Assassin's Creed Valhalla gameplay videos

Friday, 28 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a3/f5/38/assassins-creed-valhalla-98-1594583085.jpg
 

Assassin's Creed Valhalla gameplay videos

Νέο βίντεο στο Future Games Show. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/20] Στα πλαίσια του Ubisoft Forward, η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο εκτενές gameplay video για το Assassin's Creed Valhalla. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τον χαρακτήρα μας να δίνει μάχες μέσα σε πόλεις που φλέγονται, ενώ πήραμε και μια μικρη γεύση από το χτίσιμο πόλης, χωρίς να δούμε user interface. Οι εχθροί που θα αντιμετωπίσετε θα έχουν μια στοιχειώδη ποικιλία, ανάλογα με τα όπλα αλλά και...τον όγκο τους, καθώς κάποιοι θα είναι πιο σκληροί στο να πέσουν. Επίσης βλέπουμε ότι οι ισχυροί εχθροί θα χρησιμοποιούν δυνατά σπαθιά, δόρια αλλά και συχνά ασπίδα.

Το gameplay θα μοιάζει με αυτό το Assassin's Creed Odyssey, καθώς θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο θέλετε, ανάλογα με το fighting style σας. Υπάρχουν κάθε είδους συνδυασμοί όπλων, από one-handed, μέχρι two-handed ή ακόμα και...δύο ασπίδες μαζί. Ασφαλώς θα υπάρχει και stealth, όπως blend μέσα σε κόσμο. Θα χρησιμοποιείτε επίσης τόξο και θα μπορείτε να κυνηγήσετε άγρια ζώα με αυτό. Είδαμε μάλιστα ορισμένα αιλουροειδή με τεράστιο όγκο.

Στις συνεντεύξεις των developers που ακολούθησαν μετά την επίσημη παρουσίαση, είδαμε επίσης ναυμαχίες, μια γεύση από τα quests και μάχες με πολιορκιτικούς κροιούς.

[UPDATE: 28/8/20 - Νέο βίντεο στο Future Games Show] Στα πλαίσια του Future Games Show παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video για το Assassin's Creed Valhalla.

Σε αυτό θα δείτε αρχικά τον αγριόσκυλο Black Shunk και μετά δύο επικά boss fights με την Eivor ενάντια σε Regan και Thor. Ο δεύτερος δείχνει μάλλον να σας προπονεί, καθώς μετά μιλάει μαζί σας ως NPC.

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Δείτε ακόμη τα Action RPG στοιχεία  του Valhalla, το gameplay και τις ναυμαχίες.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Assassin's Creed Valhalla και για την Collector's Edition του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Odyssey που έγραψε η Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το Assassin's Creed Valhalla στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification