Ειδήσεις Action Eldest Souls

Eldest Souls

Wednesday, 17 Jun 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d7/96/02/eldest-souls-32-1592412252.jpg
 

Eldest Souls

Pixel art Action game με bosses.

Η εταιρεία ανάπτυξης Fallen Flag Studio αναπτύσσει το Eldest Souls, ένα Action game με pixel art γραφικά, αλλά και ατμόσφαιρα και bosses που θυμίζουν Dark Souls. Κατά τα άλλα μην περιμένετε κάποια RPG στοιχεία.

Το Eldest Souls θα βασιστεί στις επικές μάχες των bosses και θα πεθάνετε αρκετές φορές. Ελέγχετε έναν πολεμιστή με σπαθί και δίνετε μάχες με γιγαντόσωμους εχθρούς.

Σύμφωνα με το σενάριο, οι παλιοί Θεοί έχουν μπει φυλακή και η ανθρωπότητα από εκεί που ευημερούσε, πλέον παρακμάζει. Στον κόσμο επικρατεί ερήμωση. Τα χωράφια έχουν μετατραπεί σε έρημο και τα ποτάμια σε σκόνη. Θα πρέπει να αναζητήσετε τους Old Gods στο ξεχασμένο Citadel, έναν ναό φυλακή με ενδιαφέροντες NPCs, συναρπαστικά quests και μυστήρια. Σκοτώνοντας κάθε Θεό θα αποκτάτε την δύναμή του, θα ξεκλειδώνετε νέα talents και abilities και θα γίνεστε πιο δυνατοί για την συνέχεια.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Αν θέλετε να το παίξετε τότε μπορείτε να κατεβάσετε το demo του στο Steam.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το Eldest Souls θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC.

Διαβάστε όλα τα reviews των Dark Souls games και συζητήστε για το Eldest Souls στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification