Ειδήσεις Action Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition

Monday, 07 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/12/07/mafia-definitive-edition-trailer-87-1599498719.jpg
 

Mafia: Definitive Edition

Νέο τρέιλερ της πόλης Lost Haven. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/5/20 - Θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο] Η 2K Games ανακοίνωσε ότι το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου και θα αποτελέσει HD remake, σε αντίθεση με τα Mafia II και III: Definitive Edition, που ουσιαστικά αποτελούν Remastered εκδόσεις.

[UPDATE 1: 14/6/20 - Βίντεο με τα νέα cinematics] Η 2K Games παρουσίασε στα πλαίσια του PC Gaming Show το narrative trailer του Mafia: Definitive Edition. Σε αυτό μπορείτε να δείτε την ποιότητα των νέων γραφικών μέσω ενός όμορφου cinematic.

[UPDATE 2: 27/8/20 - Νέο cinematic trailer] Η 2K Games παρουσίασε το νέο cinematic trailer του Mafia: Definitive Edition, στο οποίο μπορείτε να δείτε την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στα γραφικά του παιχνιδιού.

[UPDATE 3: 7/9/20 - Νέο τρέιλερ της πόλης Lost Haven] Το νέο τρέιλερ του Mafia: Definitive Edition δείχνει την τοποθεσία του παιχνιδιού, μια πόλη στην ενδοχώρα των Η.Π.Α. την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ονόματι Lost Haven.

Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Mafia Trilogy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification