Ειδήσεις Action Darwin Project: Οι servers θα κλείσουν στο τέλος της χρονιάς

Darwin Project: Οι servers θα κλείσουν στο τέλος της χρονιάς

Thursday, 14 May 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/bc/02/darwin-10-1589465453.jpg
 

Darwin Project: Οι servers θα κλείσουν στο τέλος της χρονιάς

Η Scavengers προσπάθησε να εφαρμόσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Η Scavengers ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη στο Darwin Project.

Το τελευταίο update θα γίνει μέσα στον Απρίλιο ενώ οι servers θα παραμείνουν ενεργοί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σε ένα post αποχαιρετισμού η εταιρεία ανάπτυξης  αναφέρει ότι προσπαθεί να κάνει τα πάντα για την αντιμετώπιση της συρρίκνωσης της βάσης των παικτών, όμως δεν κατάφερε να βρει μία μακροπρόθεσμη λύση: "Μέσα στα τελευταία χρόνια, είδα μία πτωτική τάση στην βάση των παικτών μας και εργαστήκαμε σκληρά για την εύρεση της λύσης, από την ανάπτυξη για επιπλέον πλατφόρμες, μέχρι νέο περιεχόμενο (class system, battle passes, systemic maps, customizable craftwheel, νέα tiles και live events), προσπαθήσαμε να κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις. Έχουμε εφαρμόσει όλες τις πιθανές λύσεις στο πρόβλημα, όμως δύστυχος το Darwin Project δεν μπορεί να διατηρήσει την βάση των παικτών του και κατά συνέπεια έχουμε φτάσει σε αυτή την δύσκολη απόφαση. Εκτιμούμε βαθύτατα την συνεισφορά του community. Έχουμε λάβει αμέτρητες παθιασμένες ιδέες και προτάσεις για την βελτίωση του Darwin Project. Αυτό μας δείχνει πόσο υποστηρικτικοί υπήρξατε σε αυτό το ταξίδι μας. Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για την αγάπη και την στήριξης σας τα τελευταία χρόνια."

Μετά την επιτυχία του beta, το Darwin Project είδα καθοδική πορεία, με την δημοτικότητα του στις livestreaming πλατφόρμες να πέφτει συνεχώς ενώ έφτασε σε σημείο να γίνει free-to-play στην έκδοση των PCs και χωρίς επιτυχία.

Η Scavengers σκοπεύει να επικεντρωθεί σε άλλα projects τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

  

Διαβάστε περισσότερα για το Darwin Project και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification