Ειδήσεις Action Assassin's Creed Valhalla: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Assassin's Creed Valhalla: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Wednesday, 09 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/b0/a6/38/assassinscreedvallhallahmerominiakykloforias-13-1588693404.jpg
 

Assassin's Creed Valhalla: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Θα έρθει νωρίτερα λόγω του Xbox Series X. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/7/20 - Φήμη για ημερομηνία στον Νοέμβριο] Μία διαρροή στο Reddit που εντοπίστηκε στο λογαριασμό του Assassin's Creed Ιταλίας στο Instagram, αναφέρει ότι το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

[UPDATE: 12/7/20 - Πρώτη ανακοίνωση για ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Ubisoft επιβεβαίωσε την φημολογούμενη ημερομηνία του Assassin's Creed Valhalla. Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

[UPDATE 2: 9/9/20 - Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι λόγω της κυκλοφορίας των κονσολών Xbox Series X και Xbox Series S στις 10 Νοεμβρίου, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Assassin's Creed Valhalla θα αλλάξει κατά μία εβδομάδα νωρίτερα.

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Stadia. Αναμένουμε και για το PS5.

Δείτε ακόμη τα Action RPG στοιχεία  του Valhalla, το gameplay και τις ναυμαχίες.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Assassin's Creed Valhalla και για την Collector's Edition του παιχνιδιού.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Odyssey που έγραψε η Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το Assassin's Creed Valhalla στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification