Ειδήσεις Action Watch Dogs: Legion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Watch Dogs: Legion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Wednesday, 09 Sep 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/d2/9a/watch20dogs-50-1587642536.jpg
 

Watch Dogs: Legion: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Launch title στα Xbox Series X/S. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/4/20] Το Watch Dogs: Legion είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στο 2020. Λόγω της πανδημίας και μερικών ακόμα παραγόντων, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει.

Το Watch Dogs Legion αναμενόταν να κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, κάτι που σύμφωνα με αναφορές, ενδέχεται να σημαίνει την κυκλοφορία μαζί με τα PlayStation 5 και Xbox Series X. Η Ubisoft είχε επιβεβαιώσει ότι το Watch Dogs: Legion, το Rainbow Six Quarantine και ακόμα τρεις μεγάλοι τίτλοι της, θα κυκλοφορήσουν στις κονσόλες νέας γενιάς. Οι αναφορές έχουν μία βάση αν αναλογιστούμε ότι και το original Watch Dogs είχε κυκλοφορήσει μαζί με τα PlayStation 4 και Xbox One.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft δήλωσε στην The New York Times ότι: "H εταιρεία θα χαρεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία των games της, αν καθυστερήσει η κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X, όμως η κατάσταση της πανδημίας δεν έχει επηρεάσει σημαντικά την ανάπτυξη των projects."

[UPDATE: 13/7/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Στα πλαίσια του Ubisoft Forward livestream, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Watch Dogs: Legion θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 2: 9/9/20 - Κυκλοφορία για το Xbox Series X] Το Watch Dogs: Legion θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS4,  Xbox One και Stadia, ενώ στα πλαίσια ανακοίνωσης κυκλοφορίας των Xbox Series X και Xbox Series S, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα το δούμε την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για το Watch Dogs: Legion και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification