Ειδήσεις Action Fortnite update 12.20: Τα νέα ιπτάμενα οχήματα είναι ελικόπτερα

Fortnite update 12.20: Τα νέα ιπτάμενα οχήματα είναι ελικόπτερα

Tuesday, 17 Mar 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/2e/86/helicopters20fortnite-47-1584465418.jpg
 

Fortnite update 12.20: Τα νέα ιπτάμενα οχήματα είναι ελικόπτερα

Θα τα βρείτε στις μυστικές βάσεις του χάρτη.

Για πρώτη φορά εδώ και ένα χρόνο, το Fortnite θα προσθέσει ένα νέο ιπτάμενο όχημα. Αυτή τη φορά πρόκειται για ελικόπτερα που έχουν το μέγεθος ενός squad. Δεν πρόκειται για οπλισμένα οχήματα αλλά οι παίκτες θα μπορούν να κρεμαστούν και να πυροβολήσουν όταν βρίσκονται στον αέρα.

 

Tο όχημα Choppa μπορείτε να το βρείτε στα helipads γύρο από το νησί σε διάφορες μυστικές βάσεις. Αυτές οι βάσεις βρίσκονται στον χάρτη από την έναρξη της season, κάτι που σημαίνει ότι η εισαγωγή των ελικοπτέρων έχει προγραμματισθεί εδώ και καιρό.

 

Μερικές περιοχές έχουν αλλάξει επίσης με το update 12.20. Το Oil Rig έχει δεχθεί βλάβες από μια μεγάλη έκρηξη καθώς το Pleasant Park είχε ένα κρυμμένο helipad από κάτω.

 

Ακόμα μια μεγάλη αλλαγή ήρθε με το νέο update, την οποία ζητούσε το κοινό. Πλέον μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα full set από gear για να φορτώνει απευθείας.

 

Η προσθήκη των planes στην χειμερινή season είχε προκαλέσει συζητήσεις από το community λόγω του ενσωματωμένου mini gun το οποίο έκανε damage και κατέστρεφε structures. Θα έχει ενδιαφέρον το πώς ισορρόπησε τα ελικόπτερα αυτή τη φορά η Epic Games.

 

Διαβάστε για την αποβολή του επαγγελματία παίκτη Fortnite, Dubs από την Faze Clan και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs..

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification