Ειδήσεις Action Desperados III: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Desperados III: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Tuesday, 21 Apr 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/3b/77/DesperadosIII-Wallpaper-Isabelle-4K-68-1582211893.jpg
 

Desperados III: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/2/20] Η ΤΗQ Nordic σπάει την σιωπή και αποκαλύπτει πως θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Desperados ξεκίνησε το 2001, προσφέροντας μια εμπειρία στην άγρια δύση, με squad-based real-time, tactical και action στοιχεία. Πρόκειται για prequel  του original αφού διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά το Desperados 2, ενώ αναπτύσσετε από την Mimimi Games.

Έχει κυκλοφορήσει ένα τρέιλερ που παρουσιάζει έναν νέο χαρακτήρα τον Doc McCoy, έναν αδίστακτο κυνηγό επικηρυγμένων  δίνοντας μια γεύση από τις ικανότητες του.

[UPDATE: 21/4/20 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η THQ Nordic και η εταιρεία ανάπτυξης Mimimi Games ανακοίνωσαν ότι το Desperados 3 θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One. Δείτε επίσης το τρέιλερ με τον πρωταγωνιστή John Cooper:

 

Θα παίξετε με πέντε ξεχωριστούς χαρακτήρες και ο καθένας θα έχει ενδιαφορετικό σετ από skills, από παραδοσιακά skills όπλων, μέχρι...μαγεία Βουντού. Οι χάρτες της Άγριας Δύσης θα είναι sandbox

Διαβάστε περισσότερα για το Desperados III και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification