Ειδήσεις Action Shadow Arena closed beta

Shadow Arena closed beta

Tuesday, 11 Feb 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/59/e5/9enxohlysdm21-10-1581433835.jpg
 

Shadow Arena closed beta

Ένα PvPvE battle royale από την Pearl Abyss.

Η Pearl Abyss ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο Black Desert Online spin-off, με τίτλο Shadow Arena θα μπει σε closed beta για PC στις 27 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ για να σας σταλεί ενδεχομένως κωδικός για την closed beta. Οι παίκτες θα μάθουν αν πληρούν τις προδιαγραφές για να δοκιμάσουν το Shadow Arena στις 25 Φεβρουαρίου. Η δοκιμαστική περίοδος θα διαρκέσει από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 8 Μαρτίου και θα μπορείτε να δοκιμάσετε εvνέα νέους χαρακτήρες από το universe του Black Desert Online.

Το Shadow Arena είναι ένα PvPvE battle royale, όπου 40 παίκτες μάχονται μέχρι να μείνει ένας όρθιος. Θα χρειαστεί να παλέψετε και με τέρατα ώστε να κάνετε loot αντικείμενα όπως και να βρείτε κρυμένα chests στον χάρτη για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας κατά την διάρκεια του match.

Θα μπορείτε να παίξετε solo ή ως μέλος ομάδας με μερικά νέα co op στοιχεία. Η beta έκδοση θα είναι μόνο για χρήστες PC όμως αναμένεται και η έκδοση για τις κονσόλες μέσα στη χρονιά.

 

Διαβάστε το review του Black Desert Online και συζητήστε για το Shadow Arena στο σχετικό forum topic.

Θέλετε παρέα; Ελάτε να παίξουμε μαζί.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification