Ειδήσεις Action PUBG Season 5

PUBG Season 5

Thursday, 17 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/16/6c/pubg-season-5-GameWorld-65-1571311019.jpg
 

PUBG Season 5

Το νέο update 5.1 είναι διαθέσιμο.

Η νέα σεζόν του PlayUnknown Battlegrounds είναι διαθέσιμη για PC με το update 5.1 το οποίο μπορείτε ήδη να κατεβάσετε.

Το παιχνίδι φαίνεται να επικεντρώνεται και στην ανακαίνιση του Miramar, οι developers πρόσθεσαν και ένα racetrack στον χάρτη του παιχνιδιού. Επίσης σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει ένα Gold Mirado το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο στο Hacienda del Patron. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στον χάρτη θα είναι τα vending machines ή αλλιώς αυτόματοι πωλητές που ίσως έχετε δει και στο Fortnite. Οι πωλητές αυτοί θα εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές του χάρτη που θα αλλάζουν ανά αγώνα, όπως casino, motels, και βενζινάδικα ώστε να προμηθεύεστε healing items. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση της Season 5 για το PUBG.

Επιπλέον θα προστεθεί ένα νέο season pass, με όνομα Survivor Pass Badlands. Το Survival Pass περιλαμβάνει νέα αντικείμενα αλλά και αποστολές που πρέπει να εκπληρώσετε. Ωστόσο το patch θα βελτιώσει προβλήματα στην στόχευση των οπλών και στο healing, ενώ το Win94 θα λάβει νέο 2.7x scope. Τέλος, μια ακόμη σημαντική προσθήκη θα είναι η δυνατότητα των παικτών να πετούν αντικείμενα από  και προς τους συμπαίκτες τους, τα οποία θα μπορούν να ζητούν με το communication tool. Βέβαια θα προστεθούν και αντικείμενα που θα μπορείτε να κουβαλάτε ώστε να τα πετάτε στους αντιπάλους σας ώστε να τους προκαλείτε ζημιά εκεί που δεν το περιμένουν.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε PUBG γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification