Ειδήσεις Action Naughty Dog: "Το upgrade system του The Last of Us Part II αλλάζει ριζικά τον τρόπο που παίζετε"

Naughty Dog: "Το upgrade system του The Last of Us Part II αλλάζει ριζικά τον τρόπο που παίζετε"

Friday, 04 Oct 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/45/89/the-last-of-us-2-weapons-64-1570184320.jpg
 

Naughty Dog: "Το upgrade system του The Last of Us Part II αλλάζει ριζικά τον τρόπο που παίζετε"

Οι αναβαθμίσεις σας θα παίζουν τεράστιο ρόλο.

Η Naughty Dog μας προειδοποιεί πως το upgrade system του The Last of Us Part II θα προσφέρει καθοριστικές αλλαγές στο gameplay.

Μπορεί το σύστημα αναβαθμίσεων να είναι κάτι που είχαμε δει και στο πρώτο The Last of Us παρόλα αυτά ακόμα και στα λίγα πλάνα που μας πρόσφερε η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού από το sequel αντιληφθήκαμε πως οι αλλαγές που υπέστη θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη επιρροή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον Anthony Newmann, co-director του επερχόμενου Action-Adventure, που υποστηρίζει τα upgrades όχι μόνο θα κάνουν την Ellie ισχυρότερη, αλλά θα αλλάζουν και ριζικά τον τρόπο που παίζετε.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ήταν τόσα πολλά που θέλαμε να εξερευνήσουμε όσον αφορά στην στρατηγική των παικτών. Θέλαμε να προσπαθήσουμε και να ενισχύσουμε την άδεια στους παίκτες να εκφραστούν από μόνοι τους στρατηγικά και να βρουν τον δικό τους τρόπο να παίξουν το παιχνίδι. Και για αυτό, κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος είναι το νέο upgrade system, όπου αντί να κάνετε αναβαθμίσεις για μικρές αυξήσεις στα στατιστικά, θα κάνετε αναβαθμίσεις που ξεκλειδώνουν νέες ικανότητες ή δραστικά αποτελέσματα στον τρόπο που παίζετε”.

Στη συνέχει επεκτάθηκε πάνω σε αυτό δίνοντας και ένα βασικό παράδειγμα: “Μία εντελώς νέα ικανότητα είναι το να κρατάτε την ανάσα σας την στιγμή που στοχεύετε για να σταθεροποιήσετε τον στόχο σας. Δεν συμβαίνει εξ αρχής, αλλά είναι κάτι που μπορείτε να μάθετε σταδιακά. Υπάρχουν πλήρεις συνταγές για crafting, όπως σιγαστήρας για το όπλο σας, που μπορείτε να διδαχθείτε μόνο μέσω του upgrade system”. Όλα αυτά κάνουν το sequel του The Last of Us να φαντάζει πιο εντυπωσιακό και ρεαλιστικό.

Το The Last of Us Part II θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 αποκλειστικά για το PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 04/10/2019 15:31
Γουστάρω άπειρα......... ............... ...........δώσε πόνο Naughty Dog!!
Notification