Ειδήσεις Action Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II ασχολείται με τον κύκλο της βίας"

Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II ασχολείται με τον κύκλο της βίας"

Saturday, 28 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/1e/f4/the-last-of-us-part-2-ellie-3-1569672576.jpg
 

Naughty Dog: "Το The Last of Us Part II ασχολείται με τον κύκλο της βίας"

Η εταιρεία ανάπτυξής του μας προετοιμάζει για πολύ σκληρές σκηνές.

 

Η Naughty Dog προειδοποιεί τους fans του The Last of Us Part II πως το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Σε συνέντευξή της στο Gamesradar, η Halley Gross, co-writer του δημοφιλούς sequel μίλησε για το θέμα το παιχνιδιού, δίνοντας έμφαση στο βίαιο περιεχόμενό του. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Στην ουσία είναι μία ιστορία που αφορά τον κύκλο της βίας, σωστά; Αλλά πέραν αυτού είναι μία συζήτηση που έχει να κάνει με τα συστηματικά τραύματα που μπορεί αυτή να έχει στις ψυχές σας. Και για να συμβεί αυτό, η Ellie βιώνει αυτό το βαθύ τραύμα, που έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της που αλλάζει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο. Θα επηρεάσει τον τόνο της. Λέγοντας αυτό, η Ellie καθοδηγείται από την αγάπη. Είναι η αγάπη που την στέλνει σε αυτή την αποστολή για δικαιοσύνη. Είναι η αγάπη που νιώθει για τον Joel, για την Dina, για τις στιγμές που μετρούν για αυτήν”.

Η Gross επισήμανε επίσης πως ο οργανισμός Western Liberation Front (WLF όπως πολύ συχνά αναφέρουν οι developers) είναι ένα νέο γκρουπ που δεν δέχεται εύκολα εξωτερικούς όπως η Ellie. Επιπλέον τους περιγράφει ως εξυπνότερους και ξέρουν τι να κάνουν για να φανούν τρομακτικοί. Στην συνέχεια συμπλήρωσε: “Νομίζω αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να προκαλέσουμε την Ellie να δει ποια μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον. Και μέρος της ιστορίας είναι δυστυχώς ο βασανισμός χαρακτήρων, η τοποθέτησή τους σε δύσκολες κατατάσεις και η δοκιμή των αξιών τους. Επομένως, ενώ αγαπάμε όλοι την Ellie, είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι να την δούμε να μεγαλώνει, όμως δεν πρόκειται να την ‘χαϊδέψουμε’ καθόλου”.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification