Ειδήσεις Action APEX Legends: Season 3 και νέος χάρτης με χιόνι και τρένο

APEX Legends: Season 3 και νέος χάρτης με χιόνι και τρένο

Monday, 30 Sep 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/d5/e8/apex-legends-s3-gameplay-trailer-36-1569869664.jpg
 

APEX Legends: Season 3 και νέος χάρτης με χιόνι και τρένο

Gameplay video με τον νέο χάρτη, τον Crypto και το Charge Rifle. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 27/9/19] Η τρίτη σεζόν του Apex Legends ξεκινάει και μαζί της έρχεται και ο δεύτερος χάρτης του παιχνιδιού, στον οποίο θα υπάρχουν μεταξύ άλλων χιονισμένο τοπίο, σημεία με χημικά κι ένα τρένο.

Από το Planet Solace, οι ήρωές μας πηγαίνουν τώρα στο World's Edge στον πλανήτη Talos. Δείτε το χετικό τρέιλερ.

Πέρα από το χιόνι θα υπάρχει και σημείο με λάβα. Στο τρέιλερ ο Caustic δείχνει να συμπαθεί τον πλανήτη. Γεγονός είναι πάντως ότι επιτέλους θα έχουμε έναν ακόμη χάρτη για να παίξουμε, πέρα από τον ένα και μοναδικό που υπήρχε μέχρι σήμερα. Ο νέος χάρτης θα έχει βιομηχανική ζώνη, το τρένο θα είναι γεμάτο με loot, άρα αποτελεί ατραξιόν, ενώ υπάρχουν δύο ακόμη ζώνες με έξι κτήρια σε καθεμία.

[UPDATE: 30/9/19 - Gameplay trailer] Η Respawn δημοσίευσε ένα gameplay trailer για την νέα Season του Apex Legends. Στο βίντεο διακρίνεται η ποικιλία χρωμάτων του νέου χάρτη, ο νέος Legend Crypto, τα water jets και το νέο όπλο Charge Rifle σε δράση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η Season 3 ξεκινάει την Τρίτη 1η Οκτωβρίου και ίσως τότε δούμε κατά πάσα πιθανότητα και τον νέο χάρτη.

Δείτε τα προβλήματα απόδοσης του Apex Legends στα PC και τους νέους χαρακτήρες.

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification