Ειδήσεις Action ScourgeBringer

ScourgeBringer

Wednesday, 21 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b0/a1/d9/ScourgeBringer-GameWorld-6-1566400911.jpg
 

ScourgeBringer

Το demo του παιχνιδιού παρουσιάστηκε στην Gamescom.

Το ScourgeBringer είναι ένα νέο 2D Action-Adventure, Indie game από την εταιρία ανάπτυξης Flying Oak Games, με στοιχεία που θυμίζουν έντονα τόσο το Celeste, όσο και το Dead Cells. Σύμφωνα με το Eurogamer, το ScourgeBringer σας καλεί να περιηγηθείτε σε dungeons έως ότου εμπλακείτε σε μάχες με τους διάφορους εχθρούς που παραμονεύουν. Οι εχθροί σας ποικίλουν σε είδος, μερικοί παραμένουν κολλημένοι σε τοίχους και σας επιτίθενται ακατάπαυστα από απόσταση, ενώ άλλοι παραμονεύουν μέχρι να βρουν την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν.  Ευτυχώς για εσάς, ο χαρακτήρας σας διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να τους αντιμετωπίσει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ του ScourgeBringer.

Ο χαρακτήρας σας μπορεί να χρησιμοποιήσει light, heavy και dash attacks, ενώ ακόμη είστε εξοπλισμένοι με ένα όπλο που φορτίζει όσο πολεμάτε για βολές σε κοντινή απόσταση. Οι επιθέσεις σας όμως δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω. Εξίσου σημαντικό είναι και το platforming, καθώς μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις επιθέσεις σας με wall-running, ώστε να πραγματοποιήσετε εντυπωσιακά combos και να  ανταμειφθείτε με επιπλέον ''blood'' για να ξοδέψετε στο κατάστημα. Τέλος, σε περίπτωση που τα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα mega-attack για να αφανίσετε όλους τους εχθρούς από την οθόνη σας.

 To ScourgeBringer αναμένεται να μπει σε early access για PC στις αρχές του 2020.

 Διαβάστε εδώ τα reviews για το Celeste και το Dead Cells και πείτε μας την άποψη σας στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 rayleestefan (Level 1) 23/08/2019 15:20
Games are enjoyed by everybody. May it be children or adolescents. Indeed, even oldies are not behind nowadays when we discuss PC games. It is an incredible diversion for everybody and wellspring of hanging loose too with extraordinary degree of pleasure. There are numerous sorts of PC games like fun, instructive games and so on. order assignment.
Notification