Ειδήσεις Action Death Stranding: Θα έχει τον Geoff Keighley και αόρατα μωρά

Death Stranding: Θα έχει τον Geoff Keighley και αόρατα μωρά

Monday, 19 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/63/b3/geoff-keighley-death-stranding-46-1566245555.jpg
 

Death Stranding: Θα έχει τον Geoff Keighley και αόρατα μωρά

Kameo εμφάνιση του παρουσιαστή.

Κατά την διάρκεια του Opening Night Live της Gamescom 2019, ο Hideo Kojima, Ιάπωνας game designer που ήρθε στη Γερμανία, ανακοίνωσε κάποια νέα χαρακτηριστικά για το Death Stranding.

Ο επερχόμενος τίτλος του θα έχει μεταξύ άλλων τον Geoff Keighley, παρουσιαστή των περισσότερων πλέον διεθνών gaming events (μεταξύ αυτών και των The Game Awards τα οποία και διοργανώνει), αλλά και...αόρατων μωρών. Συγκεκριμένα, ένα μωρό παρουσιάστηκε ως αόρατο, καθώς υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχε γεννηθεί στην "afterlife". Θυμίζουμε ότι στο Death Stranding θα υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα σε δύο παράλληλα σύμπαντα. Το μωρό, παρότι είναι αόρατο, μπορεί και θηλάζει κανονικά, ενώ συνδέεται με την μαμά του με ομφάλιο λώρο.

Όσο για τον Geoff Keighley, θα έχει ρόλο στο Death Stranding ως ολόγραμμα. Ο ίδιος είχε δεχθεί σκανάρισμα σώματος πριν από χρόνια αλλά κανείς δεν τον είχε ενημερώσει σε τι θα χρησιμεύσει, μέχρι σήμερα που ο Kojima του το φύλαγε για έκπληξη (αυτό ας το πιστέψουμε, μιας και για να ενταχθεί κάποιος σε παιχνίδι, απαιτείται κι ένα ποσό). Γενικά το Death Stranding θα έχει κι άλλους διάσημους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου για το PS4.

Διαβάστε για την φήμη του Death Stranding για κυκλοφορία στα PC.

Διαβάστε περισσότερα για το Death Stranding και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification