Ειδήσεις Action Fortnite v10.00: Rift Zones, αυτόματο Sniper Rifle και Arsenal LTM

Fortnite v10.00: Rift Zones, αυτόματο Sniper Rifle και Arsenal LTM

Tuesday, 06 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/17/fd/fortnite-automatic-sniper-rifle-13-1565108755.jpg
 

Fortnite v10.00: Rift Zones, αυτόματο Sniper Rifle και Arsenal LTM

Νέο limited time mode και νέα όπλα.

Με την έναρξη της 10ης σεζόν του Fortnite, η Epic Games ετοιμάζει νέες προσθήκες.

Το νέο Rift Zone μεταμορφώνεται σε Neo Tilted στην πόλη ουέστερν Titled Town. Δεν θα μπορείτε να κάνετε harvest υλικά ή να χτίσετε οτιδήποτε και θα έχετε μέχρι τέσσερα όπλα ενώ παίζετε.

Στα νέα όπλα συναντάμε το αυτόματο Sniper Rifle που εξαπολύει τέσσερις σφαίρεςτ ο δευτερόλεπτο. Θα υπάρξει επίσης το Arsenal Limited Time Mode στο οποίο ξεκινάτε ματς με rare όπλα και στην πορεία βρίσκετε πιο απλά όπλα. Κερδίζει όποιος καταφέρει elimination με το τελευταίο όπλο, χαμηλότερης αξίας.

Στο Creative θα έχουμε το Sky Station Showdown Limited Time Zone, στο οποίο θα καταλαμβάνετε ζώνες και θα κερδίζετε πόντους. Υπάρχει επίσης το Junkyard Juke Limited Time Mode Και τα Viking Village Prefabs.

Στο Save the World θα έχουμε ένα νέο Song of the Summer, το Crackshot quest και το Typewriter Assault Rifle. Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες προσθήκες.

Δείτε τι έπαθε οκτάχρονος από το Fortnite.

Διαβάστε επίσης για το κοινό στο Fortnite World Cup πανηγύρισε τα deaths του cheater Damion “XXiF” Cook και συζητήστε περισσότερα για το Fortnite στο παρακάτω forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification