Ειδήσεις Action Borderlands 3: Οι νέοι χαρακτήρες

Borderlands 3: Οι νέοι χαρακτήρες

Thursday, 08 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/f4/69/borderlands-3-maze-38-1564682783.jpg
 

Borderlands 3: Οι νέοι χαρακτήρες

Αποκαλύφθηκε ο FL4K the Beastmaster. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/7/19 - Ο Claptrap μιλάει για την Pandora] Το νέο βίντεο του Borderlands 3 και της Gearbox έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, καθώς σε αυτό ο Claptrap μιλάει για τον πλανήτη Pandora.

Δείτε το παρακάτω:

 

[UPDATE: 16/7/19 - Δείτε το νέο τρέιλερ] Η 2K Games δημοσιοποίησε ένα νέο τρέιλερ για το Borderlands 3 με υπόκρουση το So Happy Together των Turtles.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους τέσσερις playable Vault Hunters, τους Moze, FL4K, Zane και Amara, να χορεύουν ενώ σκοτώνουν bandits. Στην αρχή βλέπουμε τον Claptrap να χορεύει όσο ένα loot crate ανοίγει από πίσω του. Μέσα στο loot crate βρίσκετε μια mini έκδοση της Pandora.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 

 

[UPDATE 2: 30/7/19 - O Zane] Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την παρουσίαση του Zane, ενός από τους τέσσερις νέους Vault Hunters που μπαίνουν στο παιχνίδι.

[UPDATE 3: 1/8/19 - Ανακοινώθηκε η Moze] Η Gearbox επέλεξε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακοινώσει και την Moze, μια ηρωίδα που κρατάει μαζί της ένα minigun. Στην Moze λογικά αρέσουν οι τσίχλες, όπως βλέπετε και στο σχετικό τρέιλερ, άρα λογικά και να καθαρίζει όποιους βρει (όπως ο Duke Nukem):

[UPDATE 4: 7/8/19 - Αποκαλύφθηκε η Amara the Siren] Η Gearbox παρουσίασε την νέα ηρωίδα του Borderlands 3, την Amara the Siren.

Τα skills για την Cirel Class είναι τα Brawl, Fist of the Elements και Mystical Assault. Θα έχετε τρία skills να επιλέξετε όταν θα φτάσετε στο level 3. Τα abilities της είναι τα AoE Phaseslam, Phasegrasp και Phasecast. Στην πορεία αποκτάτε passive skills αλλά και action skill augments και modifiers. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

[UPDATE 5: 8/8/19 - Αποκαλύφθηκε ο FL4K the Beastmaster] Η 2K Games αποκάλυψε και τον τελευταίο Vault Hunter του Borderlands 3, τον FL4K the Beastmaster.

 

Πρόκειται για ένα A.I. που ταξιδεύει με τρεις pet companions τα οποία ανιχνεύουν και κυνηγούν...ότι κινείται. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PC-μέσω Epic Store-, PS4 και Xbox One. 

Δείτε τα gameplay videos του Borderlands 3. Συζητήστε περισσότερα για το Borderlands 3 σε αυτό το forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification