Ειδήσεις Action Fortnite Season 10

Fortnite Season 10

Thursday, 01 Aug 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/96/08/fortnite-season-10-32-1564669348.jpg
 

Fortnite Season 10

Θα εισάγει Co-Op mechs.

 

H Fortnite Season 10 βρίσκετε προ των πυλών, φέρνοντας απροσδόκητες στιγμές και ένα μεταβαλλόμενο map στη μάχη royale. Θα είστε επίσης σε θέση να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία με έναν φίλο σε Co-Op mech.
 
To τρέιλερ της δέκατης Season, το οποίο διέρρευσε χθες (και πλέον κυκλοφορεί επίσημα), έδειξε  κάποια από αυτά που είναι να έρθουν καθώς μας αποκαλύπτει μερικές από τις αλλαγές στο map, αλλά παράλληλα μας προειδοποιεί ότι οι αλλαγές θα βρίσκονται συνεχώς σε ροή και θα συνεχίζει να αλλάζει.
 
 
Οι ζώνες Rift είναι τοποθεσίες όπου μπορεί να εμφανιστούν κομμάτια του παρελθόντος, όπως το Dusty Depot, αλλά δεν θα είναι σαν να θυμάστε θα πρέπει λογικά να εξερευνήσετε μόνοι σας. Θα μπορείτε να διασχίσετε το μεταβαλλόμενο map με στυλ χάρη στο B.R.U.T.E., ένα mech που θα ελέγχεται από δύο παίκτες. Ένας θα οδηγεί και ο άλλος θα πυροβολεί. 
 
Η δέκατη season θα έχει και μια ενημέρωση όσον αφορά τη λειτουργία Arena, εισάγοντας μια νέα τυποποιημένη δομή βαθμολόγησης με δέκα τμήματα. Θα λείπουν πολλά από τα «παιχνίδια» που είχατε μέχρι τώρα αλλά μερικά από τα νεα στοιχεία της 10 Season θα προσφέρουν περισσότερη κινητικότητα.
 
Η Epic αισθάνεται ότι η νέα αυτή Season θα είναι η καλύτερη που έχει βγεί μέχρι τώρα.
 
Διαβάστε το review του Fortnite Fortnite και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο παρακάτω forum topic.
 
Ελάτε να παίξουμε Fortnite. Ανταλλάξτε IDs με άλλους αναγνώστες στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification