Ειδήσεις Action Dino Crisis RΕbirth: Ανεπίσημο remake

Dino Crisis RΕbirth: Ανεπίσημο remake

Wednesday, 20 May 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/10/dc/9c/dino-crisis-remake-unreal-4-62-1563819074.jpg
 

Dino Crisis RΕbirth: Ανεπίσημο remake

Το patch αφορά την Ιαπωνική έκδοση SourceNet. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/19] Η ομάδα Team Arklay, που αποτελείται από fans των Survival Horror, έχει βαλθεί να δημιουργήσει remake του Dino Crisis χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4.

Προς το παρόν έχουν κάνει πρόοδο όσον αφορά τα περιβάλλοντα, αλλά αναμένουμε να δούμε και δεινόσαυρους στο κοντινό μέλλον. Το όλο εγχείρημα θα πάρει μάλλον αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί και ελπίζουμε να μην εμποδιστεί η ανάπτυξη από το νομικό τμήμα της Capcom. Δείτε το πρώτο τρέιλερ με σκηνές από την alpha έκδοση που βρίσκεται υπό ανάπτυξη παρακάτω:

[UPDATE: 16/9/19 - Gameplay trailer] Η Team Arklay παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer του Dino Crisis remake σε Unreal Engine 4.

Ασφαλώς υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά μέχρι την τελική έκδοση, όπως τα textures, οι φωτισμοί και το βάθος πεδίου που θα β λέπει ο χαρακτήρας σας, ωστόσο βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

[UPDATE: 20/5/20 - Το patch αφορά την Ιαπωνική έκδοση SourceNet]Το DSO Gaming, εντόπισε το Dino Crisis REbirth, το οποίο είναι ένα ανεπίσημο remake της PC έκδοσης του Dino Crisis.

Στην περιγραφή του mod, ο δημιουργός αναφέρει: "Το Classic REbirth είναι ένα label που έχω δώσει στα PC patches των παλαιότερων Windows games και μέχρι σήμερα υποστηρίζει τα πρώτα δύο Resident Evil/ Biohazard και το Dino Crisis. Το συγκεκριμένο patch αφορά την Ιαπωνική SourceNet έκδοση και δεν λειτουργεί με την MediaKite έκδοση. Αν έχετε τα αρχεία εγκατάστασης από οποιαδήποτε Ιαπωνική έκδοση, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SourceNet patch που θα βρείτε στο download section."

Μπορείτε να κατεβάσετε το Dino Crisis REbirth από εδώ.

Η Capcom μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα κάποιο remake για το Dino Crisis, όμως έχει επιβεβαιώσει τα σχέδια της για την κυκλοφορία πολλαπλών μεγάλων τίτλων μέχρι τον Μάρτιο του 2021. Η επιβεβαίωση έγινε μέσω της οικονομικής αναφοράς της εταιρείας για το 2019.

Διαβάστε επίσης για τις φήμες που αφορούν ένα νέο Dino Crisis, διαβάστε το review του Dino Crisis και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 17/09/2019 18:03
Tα πράματα είναι πολύ απλά αν θέλουμε να δούμε ένα σοβαρό και επαγγελματικό Dino Crisis remake.

1ον) Επεμβαίνει η Capcom και σταματάει οπουδήποτε ερασιτεχνική και μεσοβέζικη προσπάθεια που δεν οδηγεί πουθενά!
2ον) Αντικαθιστά την περιορισμένων δυνατοτήτων Unreal Engine 4 με το τέρας RE Engine που είδαμε για πρώτη φορά στο σοκαριστηκά επικό Resident Evil 2 Remake.
Τέλος μας ανακοινώνει επίσημα το Remake του Dino Crisis, και μετά από λίγο καιρό μας παρουσιάζει το πρώτο gameplay trailer που μας αφήνει όλους άφωνους.

Υ.Γ Και εγώ πληρώνω όσο όσο όταν με το καλό κυκλοφορήσει το Retail του............ ............... ............... ..........!
Notification