Ειδήσεις Action Fortnite 9.4 με Tactical Shotguns

Fortnite 9.4 με Tactical Shotguns

Wednesday, 17 Jul 2019  | in Action | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/58/c7/df/fortnite-epic-games-new-update-29-1563357664.jpg
 

Fortnite 9.4 με Tactical Shotguns

Ανέβηκε ήδη στους servers.

 

Τρείς εβδομάδες έχουν μόλις περάσει από to update 9.30 του Fortnite και ήδη η νέα ενημέρωση v9.40 έχει φτάσει για PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch και κινητές συσκεύες και φαίνεται ότι θα εισάγει κάποιες νέες παραλλαγές όπλων στο shooter της μάχης royale.
 
Ο χρόνος διακοπής για το νέο update v9.40 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 1π.μ. PT/ 4 AM ET / 9 AM BST, ανακοίνωσε η Epic Games στο Twitter.
 
 
Το στούντιο δεν συζήτησε τι νέο περιεχόμενο θα υπάρχει στην νέα ενημέρωση, αλλά ακούγεται πως επικές και θρυλικές παραλλαγές του Tactical Shotgun έρχονται σύντομα.
 
Οι Fortnite προκλήσεις της εβδομάδας έφτασαν σε όλες τις πλατφόρμες την περάσμενη εβδομάδα που σημαίνει ότι πλησιάζουμε στο τέλος της Season 9. Η Epic συνήθως καλύπτει κάθε σεζόν του παιχνιδιού με ένα μεγάλο γεγονός που αλλάζει τον κόσμο και όπως φαίνεται αυτό μπορεί να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι Dataminers ανακάλυψαν πρόσφατα στοιχεία, ότι μια μεγάλη μάχη μεταξύ του τέρατους που προηγουμένως ήταν κάτω από το Polar Peak και του γιγαντιαίου ρομπότ που συναρμολογήθηκε στο Pressure plant θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου.
 
Υπάρχουν πολλές ενδείξεις μέσα στο παιχνίδι, πώς μια μεγάλης κλίμακας εκδήλωση επρόκειτο σύντομα να συμβεί. Μια από τις καινούριες προκλήσεις αναγκάζει τους παίκτες να επισκεφθούν τα σήματα δημόσιας υπηρεσίας του παιχνιδιού και χρονομετρητές έχουν ξεκινήσει γύρω από το νησί που όλοι τους οδηγούν σε αυτό το Σάββατο.
 
Διαβάστε το Review του Fortnite και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.
 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification